Kako optimizirati zvuk na mojem Sony Vaio

Većina računala Sony Vaio opremljena je parom zvučnika dizajniranih da obogate audio performanse računala. Međutim, postavke zvuka na računalu možda neće biti optimizirane tako da u potpunosti iskoriste hardver zvučnika. Koristite uslužne programe za zvuk i zvučnike koji se pružaju u operacijskom sustavu Windows za brzo prilagođavanje zvuka i zvučnika prema vašim osobnim željama.

Korak 1

Kliknite gumb "Start" na radnoj površini računala Sony Vaio. Kliknite "Upravljačka ploča" i upišite "zvuk" u okvir "Pretraži upravljačku ploču" u gornjem desnom kutu prozora upravljačke ploče. Odaberite "Zvuk". Otvara se prozor za konfiguraciju.

Korak 2

Kliknite karticu "Reprodukcija", a zatim "Zvučnici", "Konfiguracija" i kliknite na konfiguraciju zvučnika koja odgovara audio zvučnicima na vašem Sony Vaio. Kliknite gumb "Test". Kliknite "Dalje".

3. korak

Kliknite opciju "Zvučnik punog dometa". Kliknite "Dalje", a zatim "Završi".

Dvaput kliknite "Zvučnici". U prozoru koji se otvori kliknite karticu "Razine". Pomaknite klizač "Zvučnici / slušalice" da biste prilagodili glasnoću zvučnika po svom ukusu. Kliknite gumb "Ravnoteža" da biste podesili saldo prema svojim željama. Pritisnite tipku "Enter" i kliknite gumb "OK" da biste spremili optimizirane postavke na svoj Sony Vaio.