Kako omogućiti sigurni način rada Samsung Galaxy Note 5

U ovom postu naučit ćete kako omogućiti siguran način rada na Samsung Galaxy Note 5 i kako onemogućiti siguran način nakon što završite s rješavanjem problema.

Zašto siguran način rada

Pokretanje uređaja u sigurnom načinu rada obično je prvo prelazak na postupak dijagnosticiranja problema. Jednom kada pokrenete Samsung Galaxy Note 5 u sigurnom načinu rada, sve aplikacije preuzete na uređaj bit će privremeno onemogućene, ostavljajući samo osnovne usluge i unaprijed instalirane zadane aplikacije.

Kad pronađete uređaj koji se normalno pokreće u sigurnom načinu, možete krenuti dalje i početi izolirati aplikacije koje uzrokuju neispravnost vašeg uređaja.

Kako pokrenuti Samsung Galaxy Note 5 u sigurnom načinu rada

Napomenu 5 u sigurnom načinu rada možete jednostavno pokrenuti slijedeći ove korake.

1. Prvo provjerite je li bilješka 5 isključena

2. Kad je telefon isključen, pritisnite i držite gumb za smanjivanje glasnoće i pokrenite telefon pritiskom na gumb za uključivanje

3. Nastavite pritisnuti tipku za jačinu zvuka i pustite gumb za uključivanje kad vidite telefon uključen.

4. Otpustite tipku za smanjivanje glasnoće kada vidite zaslon potpuno napunjen u sigurnom načinu rada. U donjem lijevom kutu vaše bilješke 5 vidjet ćete riječi Sigurni način rada.

Napomena 5 jasno će prikazati značku "Safe Mode" u crnom okviru u donjem lijevom kutu zaslona, ​​koji je vidljiv bez obzira na zaslonu ili aplikaciji u kojoj se nalazite.

Vidjet ćete i obavijest koja vas obavještava da je vaš telefon u sigurnom načinu rada.

Onemogućite ili deinstalirajte neispravnu aplikaciju

U slučaju da se vaš telefon normalno pokrene u sigurnom načinu rada, razumno je misliti da je kvar vašeg uređaja najvjerojatnije posljedica jedne od nedavnih aplikacija koje ste možda instalirali. Možete ili onemogućiti ili deinstalirati sumnjivu aplikaciju i vidjeti je li problem riješen.

Slijedite ove korake za onemogućavanje ili deinstaliranje najnovije aplikacije koju ste preuzeli. Vrlo je vjerojatno da je problem na vašem telefonu nastao zbog najnovije instalirane aplikacije.

1. Pristupite postavkama telefona

2. Pomaknite se prema dolje do Upravitelja aplikacija.

3. Aplikaciju ćete pronaći na kartici Preuzeto> Onemogućiti ili Deinstalirati aplikaciju

Kako onemogućiti sigurni način rada u napomeni 5

Sada za izlazak iz sigurnog načina, povucite prstom prema zaslonu obavijesti i dodirnite obavijest o sigurnom načinu rada. Na zaslonu će se pojaviti skočni prozor koji vam omogućuje normalno pokretanje telefona.

Iz sigurnog načina također možete izaći jednostavnim pritiskom na tipku za napajanje i odabirom Restart iz skočnog izbornika.