Kako preuzeti MP3 datoteke na microSD karticu ili TF karticu

Mnogi MP3 uređaji, kao i pametni telefoni i drugi uređaji, koriste microSD kartice za pohranu MP3-a i drugih datoteka. Također možete koristiti microSD karticu, poznatu i kao TransFlash ili TF kartica, za prijenos glazbe s jednog računala na drugo. Da biste pristupili kartici, morate koristiti čitač SD kartica. Windows je u stanju odmah prepoznati karticu i dodijeliti joj novi pogon.

Korak 1

Priključite čitač microSD kartica na računalo. Neki čitači moraju biti priključeni izravno na slobodan USB priključak, dok drugi zahtijevaju da ih koristite USB kabelom za njihovo povezivanje s računalom.

Korak 2

Umetnite microSD ili TF karticu u čitač kartica. Windows odmah dodjeljuje pogon na vašu karticu.

3. korak

Pritisnite "Windows-X" da biste otvorili izbornik Windows Tools i na izborniku odaberite "Windows Explorer" da biste otvorili File Explorer.

4. korak

Dođite do mape koja sadrži MP3 datoteke koje želite prenijeti na karticu, odaberite datoteke i pritisnite "Ctrl-C" da biste ih kopirali u međuspremnik.

Korak 5

Odaberite pogon koji je Windows dodijelio vašoj kartici da biste pregledali sadržaj kartice u desnom oknu.

Korak 6

Otvorite mapu u koju želite smjestiti datoteke, a zatim pritisnite "Ctrl-V" da biste u mapu zalijepili MP3 datoteke iz međuspremnika.

Izvadite microSD karticu iz čitača kartica, a zatim odspojite čitač s računala.