Kako prilagoditi postavke kamere na iPhoneu

Kamera iPhone 4 opremljena je raznim postavkama i opcijama koje vam pomažu u snimanju optimalnih fotografija u pokretu. Prilagodite postavke kamere na iPhoneu kako biste aktivirali kameru okrenutu prema natrag ili prema naprijed. Promijenite postavke bljeskalice kad to zahtijevaju uvjeti osvjetljenja ili odlučite snimiti fotografije visokog dinamičkog raspona (HDR). High Dynamic Range kombinira tri različite ekspozicije u jednu sliku za bolju kvalitetu slike. Možete čak prilagoditi zum iPhonea kao što biste to učinili i na običnom digitalnom fotoaparatu.

Korak 1

Dodirnite ikonu "Kamera" na početnoj stranici. Aplikacija kamere učitat će se na vaš zaslon prikazujući bilo koji objekt okrenut prema stražnjoj kameri.

Korak 2

Dodirnite munju u gornjem lijevom dijelu zaslona da biste pregledali mogućnosti bljeskalice. Odaberite "Uključeno", "Isključeno" ili "Automatski" da biste primijenili postavku bljeskalice na kameru.

3. korak

Dodirnite gumb "HDR" u gornjem dijelu zaslona da biste uključili značajku HDR. Ponovno dodirnite gumb da biste isključili HDR.

4. korak

Dodirnite središte zaslona da biste otvorili klizač za kontrolu zuma na ekranu. Povucite klizač udesno za uvećanje. Povucite klizač ulijevo da biste ga smanjili.

Dodirnite ikonu male kamere u gornjem desnom dijelu zaslona da biste se prebacili na prednju kameru.