Kako se ljudi automatski objavljuju na Craigslistu?

Craigslist nudi dva načina za ponovno objavljivanje oglasa bez prolaska dosadnog postupka ponovnog unosa teksta i slika svaki put. Prva značajka je obnavljanje oglasa, koja vam omogućuje da isti oglas objavite svakih 48 sati, tako da se pojavi na vrhu popisa kategorija. Oglas možete obnoviti čak i ako nemate Craigslist račun. Druga značajka, za koju je potreban račun, omogućuje vam ponovno objavljivanje oglasa nakon što istekne, a da ga ne morate ponovno stvarati.

Obnovi bez računa

Korak 1

Pričekajte najmanje 48 sati od objave oglasa.

Korak 2

Kliknite vezu unutar e-poruke koju je Craigslist poslao prilikom prvog objavljivanja oglasa.

3. korak

Kliknite "Obnovi ovo objavljivanje" na web stranici koja se otvara kad kliknete na vezu. Craigslist postavlja vaš oglas na vrh popisa kategorija.

Pričekajte još 48 sati prije ponovnog obnavljanja oglasa. Oglas možete obnoviti koliko god puta želite dok oglas ne istekne. Obnavljanjem ne produžava se datum isteka oglasa.

Obnovite ili ponovo pošaljite s računom

Korak 1

Idite na početnu stranicu Craigslist za svoje područje i kliknite "Moj račun".

Korak 2

Unesite svoje podatke za prijavu ili kliknite "Prijavi se za račun". Da biste stvorili račun, pošaljite svoju adresu e-pošte i kliknite vezu za provjeru koju Craigslist šalje na adresu. Pošaljite istu adresu e-pošte koju inače koristite s Craigslistom kako biste mogli obnoviti ili ponovo objaviti oglase koje ste već naveli.

3. korak

Kliknite vezu "Obnovi" pored bilo kojeg aktivnog oglasa na stranici za upravljanje računom da biste ga postavili na vrh vaše liste. Veza za obnavljanje pojavit će se najmanje 48 sati nakon što ste postavili oglas. Oglas možete obnoviti svakih 48 sati dok ne istekne. Obnavljanjem oglasa ne produljuje se datum isteka.

Kliknite vezu "Ponovno objavi" pored bilo kojeg oglasa koji je istekao ili izbrisao koji želite ponovo objaviti. Craigslist vam omogućuje uređivanje oglasa prije objavljivanja.