Kako izbrisati svoj mrežni račun Gaia

Jedini način da izbrišete svoj Gaia Online račun je kontaktiranje njihovog odjela za podršku i traženje da se to učini putem ulaznice za podršku. Budući da se neke informacije o vašem računu čuvaju u svrhu vođenja evidencije, te podatke možete ručno ukloniti prije nego što zatražite brisanje računa. Zbog načina kodiranja Gaia, korisnički ID i korisničko ime vašeg računa pohranjuju se čak i nakon što je vaš račun izbrisan. Sve ostale podatke možete sami izbrisati ako ne želite da ih pohrani Gaia.

Korak 1

Prijavite se na svoj Gaia Online račun (veza u Resursima), a zatim kliknite karticu "Moja Gaia".

Korak 2

Odaberite "Obavijesti" s padajućeg popisa "Račun", a zatim kliknite potvrdni okvir pored "Globalno isključivanje".

3. korak

Na padajućem popisu "Račun" odaberite "Pojedinosti" i uklonite sve svoje osobne podatke. Kliknite gumb "Spremi sve promjene" da biste se obvezali na promjene.

4. korak

Idite na odjeljak "Pošaljite kartu" na stranici za podršku Gaia Online (veza u Resursima) nakon što ste sigurni da ste uklonili sve svoje osobne podatke sa svog računa.

Korak 5

Na padajućem popisu "Predmet" odaberite "Opći upit za račun", a s padajućeg popisa "Teme" "Status računa".

Korak 6

Odaberite "Delete my Account" s padajućeg popisa "Sub Topics", a zatim upišite svoje korisničko ime za Gaia Online u "Which Account Is Affected?" odjeljak.

Korak 7

S padajućeg popisa odaberite razlog za brisanje računa, a zatim unesite detalje u predviđeni prostor. Ovdje možete dati detaljan opis zašto želite izbrisati svoj račun ili jednostavno navesti da više ne želite koristiti uslugu.

Kliknite gumb "Završi" da biste predali kartu za podršku. Automatski odgovor šalje se na vašu e-adresu kako bi potvrdio predaju ulaznice. U roku od sedam radnih dana trebali biste dobiti odgovor da je vaš račun izbrisan.