Kako stvoriti novi račun e-pošte s Yahoom

Besplatni računi e-pošte jedna su od mnogih usluga koje Yahoo nudi. Yahoova usluga e-pošte temelji se na webu, što znači da svom računu možete pristupiti s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu. Besplatni prostor za pohranu i zaštita od neželjene pošte također su značajke usluge. Nakon što stvorite Yahoo račun e-pošte, možete mu pristupiti u aplikaciji za poštu na računalu ili pametnom telefonu.

Kako stvoriti novi račun e-pošte s Yahoom

Otvorite web preglednik i idite na stranicu Yahoo Mail na mail.yahoo.com. Kliknite "Prijavi se" ili "Izradi novi račun".

Kako stvoriti novi račun e-pošte s Yahoom

Ispunite podatke na stranici za registraciju. Ti će podaci uključivati ​​vaše ime, datum rođenja, broj mobitela i spol.

Nabavite besplatni Yahoo račun e-pošte kojem možete pristupiti iz bilo kojeg web preglednika, u aplikaciji za poštu ili na svom mobilnom telefonu.

Odaberite korisničko ime i lozinku. Možda ćete morati odabrati nekoliko različitih korisničkih ID-ova prije nego što nađete dostupnog.

Definicija Yahoo računa, postavljanje Yahoo e-pošte, Stvaranje besplatne e-pošte

Unesite broj svog mobilnog telefona, uključujući pozivni broj. Vaš telefonski broj pomoći će vam da vratite pristup računu ako zaboravite lozinku.

Kako stvoriti novi račun e-pošte s Yahoom

Unesite neobavezni broj za oporavak. Broj za oporavak pomaže vam da vratite pristup računu ako izgubite telefon i zaboravite lozinku.

Kako stvoriti novi račun e-pošte s Yahoom

Kliknite "Stvori račun". Klikom na ovaj gumb stvara se vaš račun i potvrđuje da se slažete s Yahooovim uvjetima pružanja usluge i pravilima o privatnosti.

Savjeti

Stvorite lozinku koja sadrži tekst, broj i posebne znakove. Takvu je lozinku teško provaliti.

Upozorenja

Nikada ne upotrebljavajte svoje ime kao dio lozinke.