Kako staviti svoj popis za reprodukciju SCM-a na svoj Tumblr blog

Vaš prilagođeni popis za reprodukciju može dodati osobnost vašem blogu Tumblr, a postoji niz glazbenih playera koje možete koristiti za njegovu izradu. Neke od ovih usluga sadrže glazbenu biblioteku iz koje odabirete pjesme, dok druge zahtijevaju upotrebu vlastitih učitanih MP3 glazbenih datoteka. Međutim, s SCM Playerom možete organizirati popis pjesama iz bilo kojeg web izvora sve dok imate URL povezan s odgovarajućom MP3 datotekom. Nakon što je vaša konfigurirana, upotrijebite svoju nadzornu ploču Tumblr da biste je ugradili u HTML svog bloga.

Otvorite račun na SCM-u i slijedite upute na ekranu da biste unijeli veze do pjesama koje želite koristiti. Kada završite s izradom popisa za reprodukciju, kliknite "Gotovo" da biste dobili HTML kôd koji ćete koristiti na svom blogu.

Prijavite se na svoj Tumblr račun i kliknite "Prilagodi".

Odaberite "Tema" i kliknite "Prilagođeni HTML".

Odredite gdje na svojoj stranici želite dodati HTML i zalijepite kodiranje za svoj popis pjesama koji je kopiran sa SCM stranice. Ako ga želite objaviti u zaglavlju svog bloga, na primjer, zalijepite kod izravno iznad ""Ne ustručavajte se unijeti nekoliko tvrdih povrata - pritisnite nekoliko puta tipku" Enter "- da biste dodali malo prostora na svoje radno područje, jer ti razmaci neće biti vidljivi vašim korisnicima.

Kliknite "Ažuriraj pregled" da biste pregledali promjene na svom blogu. Po potrebi uredite. Kada budete zadovoljni, kliknite "Spremi", a zatim "Zatvori".