Kako uključiti Samsung telefon (6 koraka)

Prije prvog uključivanja Samsung telefona, nekoliko je stvari koje trebate učiniti. Ako vaš telefon radi na GSM mreži, za rad mu je potreban modul pretplatničkog identiteta ili SIM kartica. Telefon će se i dalje uključiti bez kartice, ali nećete moći slati ili primati pozive. Također morate instalirati bateriju i potpuno je napuniti prije uključivanja telefona. Nakon što se sve postigne, telefon je spreman za uključivanje.

Korak 1

Pritisnite pritisak na stražnji poklopac Samsung telefona i gurnite ga prema dolje da biste ga uklonili. Na nekim modelima noktom odskočite noktom uz rub stražnje ploče.

Korak 2

Gurnite SIM karticu u utor za SIM. Tijekom umetanja metalni kontakti kartice trebaju biti usmjereni prema dolje. Ako je baterija već instalirana, povucite je i odmaknite od telefona da biste je uklonili. Ako za vaš Samsung telefon nije potrebna SIM kartica, preskočite ovaj korak.

3. korak

Umetnite bateriju u odjeljak za baterije. Pazite da se metalni kontakti baterije poravnaju sa zupcima u pretincu.

4. korak

Vratite poklopac baterije.

Korak 5

Uključite punjač u zidnu utičnicu i umetnite manji kraj u priključak za punjenje na Samsung telefonu. Dopustite da se telefon puni nekoliko sati prije nego što ga prvi put upotrijebite. Kad je punjenje završeno, odvojite kabel za punjenje.

Pritisnite i držite tipku "Napajanje", "Kraj" ili "Zaključaj" da biste uključili Samsung telefon. Ovaj se gumb može nalaziti na vrhu tipkovnice ili na bočnoj strani telefona.