Kako platiti iPhone aplikacije

Imati iPhone i ne iskorištavati neke programe ograničava vam mogućnosti koje uopće imaju ako imate iPhone. Iako su neke aplikacije besplatne, a druge nisu, morate stvoriti Apple račun s važećom kreditnom karticom da biste ih preuzeli. Jednom kada izradite svoj račun, aplikacije možete kupovati putem iTunes Store u iTunes na računalu i putem App Store aplikacije na iPhoneu. Sve što trebate učiniti za kupnju je unijeti lozinku za svoj Apple račun i Apple automatski naplaćuje vašu kreditnu karticu.

Korak 1

Otvorite iTunes na računalu i kliknite vezu za iTunes Store u lijevom stupcu. Kliknite gumb "Prijavi se" u gornjem desnom kutu prozora iTunes Store. Kliknite "Stvori novi račun".

Korak 2

Kliknite gumb "Nastavi", potvrdite okvir da biste prihvatili uvjete i odredbe iTunes Store i ponovno kliknite gumb "Nastavi". Slijedite upute za izradu Apple ID-a. Morate dostaviti valjanu kreditnu karticu, ali neće vam biti naplaćeno dok ne izvršite stvarnu kupnju.

3. korak

Kliknite vezu "App Store" na vrhu prozora iTunes Store nakon što završite s izradom računa. iTunes vam omogućuje pregledavanje aplikacija po raznim kategorijama, a možete ih pretraživati ​​i po ključnim riječima.

4. korak

Kliknite gumb "Besplatno" ili gumb cijene, ovisno o tome je li aplikacija besplatna ili ne, i unesite lozinku kada to zatraži iTunes. Kliknite gumb "Preuzmi" ili "Kupi" da biste preuzeli aplikaciju. Povežite USB kabel telefona s računalom i slijedite postupak sinkronizacije za uvoz novih aplikacija.

Korak 5

Dodirnite ikonu aplikacije "App Store" na svom iPhoneu. Upotrijebite izbornik na dnu prozora aplikacije za pregledavanje i traženje aplikacija.

Dodirnite gumb "Kupi" ili "Besplatno" pored aplikacije koju želite kupiti i unesite lozinku kada to zatraži App Store. Dodirnite "Preuzmi" ako se vaša aplikacija ne preuzme automatski.