Kako registrirati telefon koji je već registriran u tvrtki Verizon

Sa svojim računom Verizon Wireless možete koristiti bilo koji mobitel Verizon Wireless, čak i ako niste kupili telefon od tvrtke Verizon. Sve dok je telefon prvotno kupljen kod prodavača Verizon i na njemu stoji "Verizon", možete ga koristiti na svom Verizon računu. Sve dok je vaš telefon Verizon, jednostavno ga aktivirajte kako biste ga počeli koristiti. Ako je telefon već aktivan pod drugim Verizon Wireless telefonskim brojem, morate ga deaktivirati prije ponovnog aktiviranja na računu.

Korak 1

Obratite se Verizonu da otkažete liniju na kojoj je telefon već aktiviran ili aktivirate novi telefon na toj telefonskoj liniji. Aktiviranje novog telefona na toj telefonskoj liniji automatski deaktivira telefon tako da ga možete aktivirati na svojoj liniji.

Korak 2

Prijavite se na svoj račun Verizon Wireless klikom na vezu "Moj račun" na vrhu početne stranice Verizon Wireless i unošenjem vašeg korisničkog imena i lozinke (pogledajte Resursi). Kliknite vezu "Aktiviraj ili prebaci uređaj". Odaberite liniju do koje želite da vaš telefon bude aktiviran. Kliknite "Dalje".

3. korak

U ponuđeni okvir unesite MEID broj svog novog telefona i kliknite "Pošalji". Da biste pronašli MEID telefona, morate ukloniti bateriju s telefona. MEID se nalazi ispod baterije na stražnjoj strani telefona; to je 14-znamenkasti kod koji uvijek započinje slovom A do F, a slijedi ga 13 brojeva. MEID broj telefona možete lako pronaći, jer je jasno označen kao "MEID", a zatim broj. Nakon što unesete MEID broj i pošaljete ga, završite s korištenjem računala za aktiviranje novog telefona.

Nazovite "* 228" s novog telefona i pritisnite "Pošalji". Slušajte automatizirane glasovne upute. Upotrijebite tipkovnicu telefona da biste aktivirali broj koji odgovara odabiru. Pričekajte dok vam automatska glasovna poruka ne kaže da je vaš telefon aktiviran, prije nego što prekinete vezu i počnete koristiti novi telefon.