Kako umetnuti popis za reprodukciju u bočnu traku na Tumblr

Postoji nekoliko načina na koje možete stvoriti popis za reprodukciju i generirati HTML kôd koji ga ugrađuje u bočnu traku vašeg bloga Tumblr. Na primjer, s Hypsterom možete pretraživati ​​izvođače, pjesme ili žanrove i dodavati pjesme na prilagođeni popis za reprodukciju. Streampad, s druge strane, kompilira sve audio datoteke koje ste ikada prenijeli na Tumblr na popis za reprodukciju. Iako ne možete dodati određene pjesme na uređaj za reprodukciju radio tune, pomoću njega možete stvoriti vlastitu radio stanicu na temelju željenog glazbenog žanra.

Generirajte HTML popisa za reprodukciju na Hypsteru

Idite na Hypsterovo mjesto (veza u Resursi), a zatim se prijavite na svoj Hypster račun. Kliknite "Registriraj" ako još nemate račun, a zatim slijedite upute na zaslonu da biste ga stvorili.

Stvorite popis za reprodukciju ako to već niste učinili - zadržite pokazivač iznad "Stvori", odaberite "Popis za reprodukciju", a zatim kliknite "Dodaj novi popis za reprodukciju". Potražite pjesme - prema izvođaču, naslovu pjesme ili žanru - a zatim kliknite "Dodaj na popis za reprodukciju" da biste ih dodali. Nastavite dodavati pjesme dok ne napravite popis pjesama koji želite koristiti na svom blogu.

Ponovno zadržite pokazivač iznad "Stvori", a zatim odaberite "Player" da biste izgradili glazbeni uređaj koji ćete ugraditi u Tumblr.

Odaberite skin igrača koji želite koristiti. Na padajućem izborniku odaberite odgovarajući popis za reprodukciju, a zatim pomoću opcija ispod njega prilagodite postavke playera po svom ukusu - postavite ga na primjer za automatsko pokretanje ili promijenite boju pozadine i fonta.

Unesite sigurnosno pitanje na dnu zaslona, ​​a zatim kliknite "Dohvati kod".

Kopirajte cijeli HTML kôd u međuspremnik računala za upotrebu u ugrađivanju na web mjesto Tumblr.

Generirajte HTML popisa za reprodukciju na Streampadu

Prenesite audio datoteku na svoju stranicu Tumblr klikom na "Audio", a zatim slijedeći upute na zaslonu za pronalaženje i prijenos audio datoteke s računala. Imajte na umu da smijete prenositi jednu datoteku dnevno.

Otvorite drugu karticu preglednika, idite na web mjesto Streampada (veza u Resursi), a zatim kliknite "Dohvati kod".

Odaberite "Tumblr" iz dostupnih opcija platforme, a zatim se pomaknite na dno zaslona da biste prilagodili svoj glazbeni uređaj. Možete, na primjer, promijeniti boju pozadine, omogućiti kontrolu glasnoće i isključiti automatsku reprodukciju.

Vratite se do vrha zaslona i kopirajte HTML kôd iz tekstualnog okvira u odjeljku "Kopiraj skriptni kod ispod".

Generirajte HTML postaje na Radio Tuni

Dođite do svog web preglednika do mjesta Radio Tuna (veza u Resursima).

Odaberite željenu boju playera iz dostupnih opcija, a zatim odaberite veličinu svog widgeta.

Odaberite tri glazbena žanra pomoću padajućih izbornika.

Kopirajte HTML kôd za svoju upotrebu na svoj Tumblr blog.

Ugradi na Tumblr

Prijavite se na svoj Tumblr račun, dođite do svoje Nadzorne ploče, a zatim kliknite naziv svog bloga na vrhu.

Kliknite "Prilagodi izgled", a zatim odaberite "Uredi HTML".

Pritisnite "Ctrl-F" na računalu ili "Command-F" na Macu da biste pokrenuli funkciju pretraživanja, a zatim potražite ključnu riječ "bočna traka".

Zalijepite kôd svog igrača tamo gdje ga želite umetnuti u bočnu traku. Usredotočite se na retke koda između "

"i"
"odjeljak koda. Slobodno unesite nekoliko tvrdih povrata - pritisnite tipku" Enter "- kako biste mogli jasno vidjeti svoj radni prostor.

Kliknite "Ažuriraj pregled" da biste pregledali promjene na svojoj web lokaciji i po potrebi ih uredili. Kliknite "Spremi", a zatim odaberite "Zatvori".