Kako izbrisati Tumblr teme

Svoj Tumblr sadržaj objavljujete na vrhu postojeće teme, a web mjesto nudi stotine dostupnih tema u svom Tematskom vrtu. Iako ne možete imati Tumblr blog bez teme, temu možete zamijeniti na svom blogu kako biste promijenili izgled. Ne postoji način da izbrišete temu iz Tematskog vrta, a da ne kontaktirate Tumblr.

Teme na blogu

Ako imate Tumblr blog, tema je prema zadanim postavkama instalirana čak i ako je nikada niste odabrali. Optica, zadana tema, osnovna je tema koja nudi brojne mogućnosti prilagodbe i može iskoristiti većinu integracije koju Tumblr nudi s drugim programima. Ako se želite riješiti te ili bilo koje druge teme, morate odabrati drugu Tumblr temu koja će je zamijeniti. Ako vam je ugodno HTML, možete promijeniti HTML bilo koje teme ili stvoriti vlastite teme.

Zamjena teme

Da biste promijenili temu i zamijenili je drugom, prijavite se na Tumblr, a zatim otvorite nadzornu ploču Tumblr. Zadržite pokazivač iznad gornjeg desnog kuta i kliknite "Prilagodi". Kliknite "Pregledaj teme" da biste vidjeli opcije. Svaki koji kliknete pregledava se tako da možete vidjeti kako će se pojaviti na vašem blogu. Nakon što se odlučite za onu koju želite koristiti, kliknite "Koristi" i "Spremi" da biste zamijenili postojeću temu.

Teme u vrtu

Ako ste temu prenijeli u Tumblr's Theme Garden, uklanjanje nije tako jednostavno kao klikanje gumba. Račun kreatora nema mogućnost uklanjanja teme, iako je kreator osoba koja ju je prenijela. Da biste skinuli temu s tematskog vrta, morate razgovarati sa zaposlenikom u tvrtki Tumblr koji ima pristup tematskom vrtu i može ukloniti vaše datoteke.

Kontaktiranje Tumblra

Da biste kontaktirali Tumblr, prijavite se na svoj račun e-pošte i sastavite novi e-mail na [email protected] Uključite naziv vašeg računa Tumblr, naziv i broj teme koju želite ukloniti i razlog za njegovo uklanjanje. Potpiši i pošalji. Ako se s Tumblrom ne javite za mjesec dana, javite se e-poštom s drugom e-poštom koja uključuje kopiju prve kao privitak kako bi mogli vidjeti kako ste prethodno podnijeli zahtjev.