Kako arhivirati poruke govorne pošte Verizon

Ako svoj mobitel Verizon upotrebljavate za održavanje kontakta sa suradnicima, obitelji i prijateljima, vjerojatno znate koliko se brzo poštanska pošta s glasovnom poštom puni porukama. Nakon što se poštanska pošta napuni, poslužitelj Verizon počinje brisati starije poruke kako bi napravio mjesta za nove. Arhiviranje poruka govorne pošte rješava ovaj problem. Arhivirane poruke spremaju se u mapu "Moji zvukovi" na telefonu ili na vanjsku memorijsku karticu ako je umetnuta.

Korak 1

Uključite Verizon mobitel. Ako namjeravate svoje poruke arhivirati na vanjsku memorijsku karticu, poput microSD kartice, umetnite je odmah. Postupak umetanja memorijske kartice razlikuje se, ovisno o modelu vašeg telefona. Utor za kartice uglavnom se nalazi na jednoj ili drugoj strani telefona.

Korak 2

Nazovite "* 86", a zatim pritisnite "Pošalji" da biste pristupili svojoj pristigloj pošti glasovne pošte Verizon. Pomičite se kroz poruke dok ne pronađete poruku koju želite arhivirati.

3. korak

Na zaslonu dodirnite desnu softversku tipku s oznakom "Opcije". Pritisnite gumb "OK" ili "Enter" za odabir "Archive".

Označite mjesto na kojem želite spremiti poruku govorne pošte i pritisnite "OK" ili "Enter". Ako upotrebljavate vanjsku memorijsku karticu, vaši će odabiri biti "Moji zvukovi" i "Vanjska memorijska kartica". Spremanje na memorijsku karticu omogućuje vam uklanjanje poruka s telefona i spremanje na računalo, ako želite.