Kako kopirati AOL Internet Mail na radnu površinu

AOL Internet Mail upravlja vašom e-poštom, uključujući rješenje za sigurnosno kopiranje vaših poruka. Dobro je sačuvati važne poruke na računalu, a AOL vam omogućuje da ih kategorizirate u vlastitu mapu na čuvanje. Nakon što saberete dovoljno spremljenih poruka u mapu "Saved Mail", možete ih preuzeti na svoje stolno računalo pomoću AOL softvera za radnu površinu. Pomoću značajke Osobni karton, za vašu e-poštu stvara se mapa u kojoj se poruke pohranjuju radi opoziva bez internetske veze.

Korak 1

Otvorite svoju pristiglu poštu AOL Internet Mail i kliknite "Inbox" u lijevom stupcu.

Korak 2

Kliknite e-poštu koju želite spremiti i na navigacijskoj traci kliknite "Action". Odaberite "Spremljena pošta" s padajućeg izbornika "Akcija". Ova će opcija trajno spremiti vašu e-poštu na AOL-ove poslužitelje.

3. korak

Instalirajte softver AOL Desktop (pogledajte vezu u Resursima) ako već nije na vašem računalu. Preuzmite datoteku i pokrenite aplikaciju koja će preuzeti AOL Desktop. Nakon što instalacija započne, kliknite "Nastavi", a zatim kliknite "Instaliraj sada" da biste dovršili instalaciju sa zadanim postavkama.

4. korak

Otvorite AOL Desktop softver i prijavite se postojećim AOL računom. Možda će se od vas zatražiti da odaberete jeste li novi član AOL-a ili postojeći vlasnik računa. Ispunite oblačić za postojećeg vlasnika računa i unesite svoje vjerodajnice.

Korak 5

Kliknite ikonu “Read” na alatnoj traci AOL Mail.

Korak 6

Kliknite "Spremljeno na AOL" da biste otvorili mapu koja sadrži poštu koju ste spremili.

Desnom tipkom miša kliknite poruku koju želite spremiti i zadržite pokazivač iznad "Spremi u", a zatim "Na mom računalu". Odaberite "Spremi na mom računalu" da biste poruku spremili u mapu "Spremljeno na mom računalu".