Kako pretvoriti WLMP za Facebook

Datoteke projekta Windows Live Movie Maker Project ili WLMPs lako je objaviti na svojoj vremenskoj traci na Facebooku, jer Movie Maker nudi značajku dijeljenja pomoću koje možete povezati svoj račun Windows Live s Facebook profilom. To znači da ne morate koristiti pretvarače treće strane, jer nakon povezivanja dva računa svoje WLMP videozapise možete dijeliti izravno iz sučelja Movie Makera.

Korak 1

Dvaput kliknite datoteku WLMP da biste otvorili projekt u programu Windows Movie Maker.

Korak 2

Kliknite logotip Facebooka u odjeljku "Dijeli" na traci izbornika.

3. korak

Odaberite željenu razlučivost za svoj film. Veća razlučivost znači veću kvalitetu vašeg filma, ali isto tako znači da morate dulje čekati da se prenese kad ga podijelite na svojoj Facebook vremenskoj traci.

4. korak

Unesite korisničko ime i lozinku za Windows Live kada se to zatraži, a zatim pritisnite "Prijavi se" za prijavu u Windows Live.

Korak 5

Pritisnite "Poveži se s Facebookom". Upišite svoju Facebook adresu e-pošte i lozinku, a zatim pritisnite "Prijavi se" da biste povezali društvenu mrežu i račune Windows Live.

Kliknite "Objavi" da biste podijelili svoj videozapis na vremenskoj traci, a zatim pričekajte poruku koja potvrđuje prijenos.