Kako spojiti SlingBox na Comcast

Ako želite pristupiti svojim TV kanalima preko računala, spojite Slingbox uređaj na svoj Comcast kabelski prijemnik. Slingbox uređaj koristi infracrveni odašiljač za promjenu kanala na vašem kabelskom prijamniku na isti način na koji daljinski upravljač mijenja kanale. Slingbox se zatim povezuje s vašim kućnim internetskim usmjerivačem tako da Slingboxu možete pristupiti putem kućne mreže. Pomoću softvera Slingbox instaliranog na računalu, zatim možete gledati programiranje kabela Comcast na računalu s bilo kojeg mjesta koje ima pristup Internetu.

Korak 1

Priključite kabele za audio video (A / V) u vezu "Ulaz" na stražnjoj strani vašeg Slingbox uređaja. Imate više mogućnosti, ovisno o vrsti veze koju želite koristiti. Crvena, bijela i žuta RCA veza nude ne-HD dok zeleni, plavi i crveni komponentni kabel nude kvalitetniju video vezu. HD kabel za povezivanje najkvalitetniji je spoj, ali dostupan je samo na modelu Slingbox Pro.

Korak 2

Spojite drugi kraj kabela na vezu "Izlaz" ili "Izlaz" na stražnjoj strani vašeg Comcast kabelskog kućišta. Neke veze prenose samo video, poput veze S-Video i osnovnog kompozita. Za ove veze morat ćete priključiti i zasebni audio kabel. Na primjer, priključite crveno-bijele kompozitne kabele na "In" priključke na stražnjoj strani Slingboxa, a zatim spojite drugi kraj na "Out" priključke na stražnjoj strani Comcast kabelske kutije.

3. korak

Odlijepite ljepljivu traku na infracrvenom (IR) blasteru i odložite blaster na Comcast kabelsku kutiju. IR blaster mora biti postavljen iznad infracrvenog daljinskog senzora. Ovo je senzor koji daljinskom upravljaču omogućuje promjenu kanala na kabelskom prijamniku.

4. korak

Spojite drugi kraj IR blastera na IR daljinski priključak na stražnjoj strani Slingboxa.

Korak 5

Priključite Ethernet kabel na priključak "Mreža" na stražnjoj strani Slingboxa, a zatim drugi kraj spojite na stražnju stranu mrežnog usmjerivača. Usmjernici na stražnjoj strani imaju portove s brojevima s popisa koji se koriste za povezivanje drugih uređaja. Priključite na bilo koji od brojevnih priključaka.

Priključite adapter za struju u Slingbox i zidnu utičnicu. Nakon što se uređaj uključi, bit će spreman za upotrebu na bilo kojem računalu na kojem je instaliran softver Slingbox.