Kako prijeći na engleski s francuskog na Acer prijenosnom računalu

Jedno od najvećih dostignuća modernog softvera je lokalizacija. To omogućuje da se jedan softverski proizvod naseli jezicima iz cijelog svijeta bez potrebe za ponovnim prepisivanjem cijelog koda. Microsoft Windows, jedini operativni sustav isporučen s Acer prijenosnim računalima, dolazi s jezičnim paketima za korisnike izdanja Ultimate. Engleski je jezik univerzalno dostupan s izdanjem Ultimate, tako da se promjena prikaza jezika operativnog sustava može obaviti bez potrebe za preuzimanjem bilo kakvog dodatnog softvera.

Korak 1

Dođite do ikone Windows u donjem lijevom kutu i odaberite "Control Panel" ili "Panneau de configuration" na francuskom jeziku.

Korak 2

Kliknite ikonu "Sat, jezik i regija" ili "Horloge, langue et region" na francuskom, a zatim kliknite "Regionalne i jezične mogućnosti" ili "Options regionales et linguistiques" na francuskom.

3. korak

Kliknite karticu "Tipkovnice i jezici" ili "Claviers et langues" na francuskom.

Kliknite padajući izbornik da biste promijenili jezik u "Engleski" ili "Anglais" ispod "Postavke jezika" s francuskim nazivom "Jezik jezika", a zatim kliknite "U redu" da biste spremili promjene.