Postoji li aplikacija za izradu Tumblr slika?

Slike su jedna od najpopularnijih vrsta postova na Tumblru - neke su ponovljene na blogovima stotinama tisuća puta. Da biste svoje slike pripremili za Tumblr, možete koristiti mobilne aplikacije koje mogu dodavati filtre, prekrivati ​​tekst i na drugi vam način pomoći u uređivanju slika. Nema potrebe za odlaskom na računalo kad s mobilne podatkovne veze možete pripremiti i objaviti fotografije s bilo kojeg mjesta.

Službena aplikacija Tumblr

Službena aplikacija Tumblr dostupna je za iOS, Android i Windows Phone i najbolja je opcija ako želite snimiti fotografiju i izravno je prenijeti na Tumblr. Dodirnite ikonu Olovka, a zatim dodirnite ikonu Kamera da biste dodali fotografiju; možete odabrati jedan iz spremišta na telefonu ili snimiti novu fotografiju. Po potrebi dodajte oznake i naslov, a zatim ih objavite na svom Tumblr feedu. Stvarnu sliku ne možete uređivati ​​u samoj aplikaciji Tumblr.

Aplikacije za filtriranje fotografija

Fotofilteri mijenjaju boju slike i mogu utjecati na svjetlinu. Instagram, dostupan za iOS i Android, ima razne filtre koje možete koristiti na svojim fotografijama. Druga aplikacija je Hipstamatic za iOS, koja omogućuje dodavanje filtara slikama prije nego što ih napravite. PIxlr-O-Matic za Android i iOS također ima mnogo filtara i efekata slike koje možete koristiti na svojim fotografijama prije nego što ih prenesete pomoću aplikacije Tumblr.

Aplikacije za preklapanje teksta

Da biste dodali tekst na svoje fotografije, upotrijebite aplikaciju za preklapanje teksta, poput Photoletteringa, dostupnu korisnicima iOS-a. Besplatna verzija aplikacije nudi tri fontova, a više fontova možete dobiti uz plaćenu pretplatu. InstaQuote za Android ima integraciju Instagrama, a također vam omogućuje da dodirnete riječ da biste je naglasili. PIcLab je još jedna aplikacija za iOS i Android koja omogućuje dodavanje teksta na slike, uz ostale efekte.

Uređivanje aplikacija

Neke aplikacije imaju puno snage za uređivanje fotografija. PicsArt može uređivati ​​fotografije, izrađivati ​​kolaže i dodavati efekte slikama. PhotoWonder nudi razne značajke, uključujući podešavanje crvenih očiju, animirani ukras i uklanjanje akni. Handy Photo je još jedna aplikacija koja postavlja alate za podešavanje u kut zaslona tako da možete vidjeti kako se slika jasno podešava u sredini. Sve tri aplikacije dostupne su na iOS-u i Androidu.