Kako znati tko vas ne prati na Tumblr-u

Iako Tumblr pruža način da vidite blogove koje pratite, platforma ne nudi način da vidite tko vas ne prati natrag. Međutim, dostupno je nekoliko besplatnih Tumblr aplikacija koje vam pružaju ove podatke, kao i dodatne mjerne podatke o vašem blogu. Aplikacije poput Friend or Follow, Tumblr Stalkr i Unfollowe.rs prikazuju blogove koje pratite, zajedno sa statusom praćenja svakog bloga i gumbom Follow or Unfollow. Prestanite pratiti one koji vas ne prate izravno iz aplikacije.

Otvorite Tumblr i prijavite se na svoju nadzornu ploču.

Otvorite jedan od alata za prestanak praćenja na novoj kartici preglednika (pogledajte Resursi).

Kliknite gumb “Poveži se” na glavnoj stranici Unfollow.rs da biste otvorili stranicu za autorizaciju aplikacije Tumblr. Kliknite ikonu "Prijavi se pomoću Tumblr" da biste otvorili stranicu za autorizaciju u Tumblr Stalkr. Za Friend or Follow otvorite račun unosom adrese e-pošte i lozinke. Kliknite "Poveži se s Tumblr" da biste otvorili stranicu za autorizaciju.

Kliknite "Dopusti" da biste autorizirali aplikaciju. Imajte na umu da će se od vas tražiti da unesete svoje korisničko ime i lozinku za Tumblr ako još niste prijavljeni na Tumblr. Ako imate više blogova, kliknite padajući okvir i odaberite blog za analizu. Otvara se nadzorna ploča za prestanak praćenja.

Kliknite "Pregled rezultata" pored bloga da biste pogledali status onih koje pratite u Friend ili Follow, a zatim na gornjoj alatnoj traci kliknite opciju "Friends". Zadržite pokazivač iznad minijatura svakog bloga koji slijedite da biste pogledali povratak statusa. U Tumblr Stalkr kliknite opciju "Ne prati me natrag" na gornjoj alatnoj traci da biste pogledali status onih koje pratite. Kada odobrite aplikaciju Unfollow.rs, odmah se otvara nadzorna ploča za prikaz popisa onih koje pratite sa svojim statusom praćenja.

Kliknite "Prestani pratiti" pored bilo kojeg korisnika koji vas ne prati da biste ga prestali pratiti.