Kako vidjeti sve SIM kontakte na iPhoneu

Pretplatnički identitetni modul ili SIM kartice mikročipovi su umetnuti u mobitele na nekim mrežama, uključujući AT&T. SIM kartica ne samo da identificira vaš telefon s mobilnom mrežom, već ponekad sprema podatke, poput brojeva telefona za kontakt. Iako iPhone ne sprema svoje kontakt podatke na SIM, on je u stanju uvesti i zatim prikazati podatke koji su prethodno spremljeni na SIM s drugog telefona. Uvoz SIM kontakata sa zadnjeg telefona na iPhone znači da nećete morati ručno unositi svaki kontakt.

Korak 1

Odvijte dio spajalice i umetnite kraj u rupu na ladici iPhone kartice iPhone. Ladica je na bočnoj strani uređaja iPhone 4 i na vrhu iPhone 3G i 3GS modela. Pritiskajte dok se ladica ne otvori i položite SIM karticu sa starog telefona u ladicu. Zamijenite ladicu u telefonu.

Korak 2

Otvorite aplikaciju "Postavke" na početnoj stranici vašeg iPhonea. Na izborniku "Postavke" dodirnite "Pošta, kontakti, kalendari".

3. korak

Pomaknite se prema dolje do odjeljka "Kontakti". Dodirnite "Uvoz SIM kontakata". Ako su na vašem iPhoneu omogućeni MobileMe, CardDAV ili Microsoft Exchange, odaberite mjesto na kojem želite da se kontakti sačuvaju. Ako nemate nijedan od ovih programa, iPhone će spremiti kontakte u vaš adresar.

Otvorite program kamo ste usmjerili kontakte ili adresar da biste pregledali SIM kontakte.