Kako pokrenuti sustav s Acer skrivene particije

Acer računala koriste skrivenu particiju na tvrdom disku za smještaj programa za oporavak sustava Acer. Ovim programom za oporavak možete stvoriti diskove za oporavak za svoje računalo ili za programe i upravljačke programe. Također može oporaviti ili ponovno instalirati operativni sustav izravno s tvrdog diska, vraćajući vaš Acer sustav u stanje izvan okvira. Dizanje sa skrivene particije za oporavak na vašem Acer računalu je jednostavno i traje samo nekoliko minuta.

Korak 1

Ponovo pokrenite ili uključite svoje računalo Acer.

Korak 2

Pritisnite više puta tipke "Alt" i "F10" kad se na zaslonu pojavi logotip Acer. Umjesto pokretanja sustava Windows, računalo će se pokrenuti sa skrivene particije na tvrdom disku koja sadrži Acer program za oporavak. Ako se Windows zaslon pojavi, pritisnite "Enter".

Upotrijebite program za oporavak Acer da biste ponovo instalirali ili obnovili operativni sustav Windows, ponovo instalirali upravljačke programe i programe koji ste dobili s računalom ili stvorili tvornički disk za oporavak ili disk s upravljačkim programima i aplikacijama.