Ne možete li ukloniti pjesme sa svoje Tumblr teme?

Ako niste instalirali neku nejasnu temu koja se ne može uređivati ​​- što je vrlo malo vjerojatno - možete dodavati i uklanjati pjesme s widgeta playera u svojoj Tumblr temi. Osim toga, možete promijeniti pjesmu ili popis pjesama u bilo kojem audio postu koji ste stvorili i objavili na svom blogu. Ako vaša tema koristi ugrađeni audio uređaj za reprodukciju, identificirajte ime uređaja, pronađite kôd widgeta uređaja, a zatim uklonite postojeći popis za reprodukciju ili pjesmu iz koda widgeta. Da biste promijenili pjesmu ili popis pjesama povezanih sa zvučnim postom, jednostavno uredite i ponovo spremite post.

Usluge internetskog streaminga

Za igrače kao što su Hypster, Spotify i SoundCloud, veza do aktivne pjesme ili popisa za reprodukciju ugrađena je u kod widgeta. Dodaci za audio player mogu se instalirati u okvir Opis na izborniku Prilagodba dok je tema u načinu Uređivanje. Widgeti se također mogu instalirati izravno u HTML kôd. Ako je widget kôd ugrađen u HTML kôd, otvorite temu u HTML uređivaču i pronađite vezu do popisa pjesama ili zapisa u kodu widgeta pritiskom na "Ctrl-F" da biste otvorili okvir Pronađi. Upišite ime uređaja ili utipkajte "Audio" da biste pronašli widget u kodu teme. Jednostavno zamijenite aktivni URL novim URL-om i spremite kodnu stranicu da biste promijenili pjesmu ili popis pjesama. Imajte na umu da morate odabrati novu glazbu s iste usluge streaminga. Na primjer, ako ste instalirali dodatak Hypster, morat ćete zamijeniti postojeću pjesmu ili popis pjesama s Hypster usluge.

Streampad

Neki uređaji za reprodukciju, poput Streampada, reproduciraju sve audio postove objavljene na vremenskoj traci vašeg bloga kronološkim redoslijedom. Da biste uklonili pjesmu iz uređaja Streampad, izbrišite neželjeni audio zapis sa svoje vremenske trake. Pronađite post, a zatim kliknite ikonu zupčanika na dnu posta. Kliknite "Izbriši", a zatim potvrdite da biste uklonili zvučni post sa svog popisa za reprodukciju na Streampadu.

Audio postovi

Najjednostavniji način reprodukcije glazbe na vašoj vremenskoj traci je objavljivanje audio posta Tumblr. Ne morate brisati zvučni post da biste pjesmu uklonili s posta, sve dok trenutnu pjesmu zamijenite drugom pjesmom ili popisom za reprodukciju. Možete lako urediti bilo koji post koji napravite na platformi. Kliknite ikonu zupčanika u postu za uređivanje, a zatim kliknite opciju "Uredi". Obrazac posta otvara se za uređivanje. Zamijenite trenutnu pjesmu novom pjesmom ili popisom za reprodukciju, a zatim spremite post za ponovno objavljivanje. Tumblr podržava prijenos MP3 datoteka do 10 MB u audio postovima.

Uklonite widget

Da biste u potpunosti uklonili uređaj s teme, izbrišite dodatak uređaja iz HTML koda. Otvorite alat Prilagodi za uređivanje bloga, a zatim potvrdite okvir Opis koda widgeta. Ako se kod ne nalazi u polju Opis, widget je ugrađen u HTML stranicu. Kliknite "Uredi HTML" da biste otvorili temu u uređivaču. Pronađite kôd playera, a zatim izbrišite blok widget koda da biste u potpunosti uklonili player. Spremite stranicu, a zatim zatvorite uređivač.