Kako prijeći s PayPala na Walmart karticu

Walmart MoneyCard ne funkcionira na uobičajeni način. Iako ima logotip Visa ili MasterCard, ne produžuje kreditnu liniju. Novac na kartici je unaprijed plaćen - sredstva sami učitavate odobrenom metodom. Jedna od ovih odobrenih metoda je PayPal. Da biste prešli s PayPala na Walmart karticu, prvo je morate dodati na svoj PayPal račun. Budući da se radi o debitnoj kartici, a ne o kreditnoj kartici, dodajte Walmart karticu kao bankovni račun.

Dohvatite podatke o računu MoneyCard

Da biste povezali Walmart MoneyCard s PayPal računom, prvo morate dohvatiti podatke o MoneyCard računu. To se može učiniti prijavom na Walmartovo web mjesto MoneyCard i praćenjem postupka za ponovno učitavanje bankovnog prijenosa. Zabilježite naziv banke izdavatelja, ABA broj usmjeravanja i vaš osobni ACH broj. Sve će to biti potrebno za povezivanje vašeg Walmart MoneyCard računa s vašim PayPal računom.

Dodavanje Walmart MoneyCard-a

Vaš Walmart MoneyCard račun može se povezati s vašim PayPal računom tako da se prijavite na PayPal i dodate svoju banku. PayPal zahtijeva da unesete ACH broj i broj usmjeravanja za svoju banku kako bi povezala račune. Vaš MoneyCard račun smatra se tekućim računom jer je to unaprijed plaćeno teretno vozilo pa ćete na PayPalu morati odabrati opciju tekućeg računa. Kliknite gumb "Poveži banku" da biste povezali svoju banku. PayPal će na vaš MoneyCard račun izvršiti dva mala depozita u roku od 2-3 dana koja ćete trebati unijeti na PayPal da biste potvrdili bankovni račun. Nakon što se to učini, PayPal račun i Walmart MoneyCard u potpunosti su povezani.

Prijenos s PayPala

Jednom kada su vaši PayPal i MoneyCard računi povezani, možete započeti prijenos novca između njih. Možete se prijaviti na PayPal i prenijeti svoj PayPal saldo na svoju Walmart MoneyCard klikom na gumb "Povuci" i odabirom svog MoneyCard bankovnog računa. PayPal će novac prenijeti na vaš račun u roku od 2-3 radna dana, iako može potrajati i dulje ako se prijenos izvrši otprilike u isto vrijeme kao i praznik.

Savjeti

Oni koji novac prebace s PayPala na MoneyCard i žele novac iskoristiti prije 2-3 dana mogu platiti dodatnu naknadu da bi novac bio dostupan na isti dan.