Kako postaviti Logitech web kameru za upotrebu na Facebooku

Pomoću Logitechove web kamere možete video chat s obitelji i prijateljima na Facebooku; ali prvo, web kamera mora biti pravilno instalirana i postavljena. Komunikacija licem u lice na Facebooku može poboljšati snagu društvenih mreža, a postavljanje vaše Logitech web kamere za upotrebu na Facebooku uvod je u uzbudljiv način komunikacije. Korištenjem vođenog postupka brzo ćete pokrenuti videopozive.

Korak 1

Postavite svoju Logitech web kameru na vrh monitora. Logitechove web kamere dolaze s ugrađenom stezaljkom koja odgovara većini standardnih monitora. Postavljanje web kamere razlikuje se ovisno o modelu, pa potražite odgovarajuće upute u korisničkom priručniku za svoj uređaj.

Korak 2

Umetnite instalacijski CD isporučen s web kamerom u optički pogon računala i pokrenite program za postavljanje da biste pokrenuli čarobnjak za instalaciju. Slijedite upute upućene u čarobnjaku. Kad se to zatraži, spojite USB kabel web kamere na USB priključak na računalu. Pričekajte da program prepozna web kameru, a zatim slijedite preostale upute da biste dovršili instalaciju.

3. korak

Nagnite Logitechovu web kameru tako da bude okrenuta prema vama. Ako se web kamera isporučuje s okretnim mehanizmom, okrećite je dok leća ne bude usmjerena izravno u vas.

Prijavite se na svoj Facebook račun i kliknite gumb "Nazovi" na vrhu vremenske trake (profila) vašeg prijatelja. Kada se to zatraži, kliknite gumb "Instaliraj" za postavljanje video poziva. Datoteka Facebook za video pozive preuzima se na vaše računalo. Dvaput kliknite datoteku da biste instalirali aplikaciju za video pozive. Kada je instalacija završena, kliknite gumb "Nazovi" i pričekajte da druga osoba odgovori.