Kako poslati više privitaka na iPhone

Kada e-poštom šaljete sliku ili videozapis iz aplikacije Fotografije na vašem iPhoneu, moguće je više fotografija i videozapisa sve dok ukupna veličina privitaka ne prelazi ograničenje koje je odredio vaš davatelj usluga e-pošte. Što se tiče ostalih datoteka, uključujući Officeove dokumente, PDF-ove i tekstualne datoteke, trebate zaposliti aplikaciju treće strane koja će ih poslati kao privitke.

Fotografije i video

Dodirnite ikonu "Fotografije" na početnom zaslonu iPhonea.

Kako poslati više privitaka na iPhone

Odaberite album koji sadrži fotografije ili videozapise koje želite poslati e-poštom kao privitke.

Kako poslati više privitaka na iPhone

Dodirnite "Odaberi" i odaberite fotografije ili videozapise koje želite poslati.

Novije generacije iPhona omogućuju i lako šalju više fotografija i videozapisa sve dok ukupna veličina privitaka ne prelazi ograničenje vašeg davatelja usluga e-pošte. Međutim, možda će vam trebati aplikacija treće strane za slanje dokumenata i drugih datoteka sustava Office.

Nakon što odaberete fotografije, dodirnite gumb "Dijeli" i odaberite "Pošta".

Iphone više privitaka, Priloži iphone datoteke, Iphone privitke e-pošte, Priloži iphone fotografije

Vaši privitci već će biti dio e-pošte. Dodajte e-adresu primatelja, temu i bilo koji tekst koji želite i kliknite strelicu za slanje.

Kako poslati više privitaka na iPhone

Savjeti

Informacije u ovom članku odnose se na iPhone 8 sa sustavom iOS 10. Mogu se malo razlikovati u odnosu na druge verzije ili proizvode, ali koraci bi trebali biti vrlo slični za sve novije modele iPhonea od 2015. godine.