Kako izbrisati postavke u programu Acrobat 8 ​​na Macu

Verzije Adobe Acrobat 8 ​​Standard i Professional nude vašem poduzeću koje se temelji na Macu mogućnost distribucije publikacija, obrazaca i digitalnih brošura koje uključuju interaktivne značajke. Obje verzije aplikacije sadrže opsežne skupove postavki koje kontroliraju sve, od pristupačnosti i komentiranja do ažuriranja proizvoda i mrežne upotrebe. Ako se vaš softver počne rušiti ili zamrzavati ili se vaši dokumenti ne prikažu pravilno, možda ćete htjeti izbrisati svoje postavke programa Acrobat - "smeće u svoj prefs" - da biste riješili korupciju koja može poremetiti funkcionalnost aplikacije. Nažalost, Acrobat pohranjuje svoje prefs datoteke na više mjesta.

Dvaput kliknite ikonu Finder-ove radne površine za svoj pokretački pogon, pritisnite "Cmd-N" ili otvorite izbornik "File" i odaberite "New Finder Window". Finder prikazuje sadržaj vašeg pogona.

Dvaput pritisnite mapu "Library" da biste je otvorili, pomaknite se do mape "Preferences" i dvaput kliknite na nju da biste je otvorili. Kliknite svaku od sljedećih datoteka i pritisnite "Cmd-Delete" da biste ih premjestili u otpad:

com.adobe.acrobat.pdfviewer.plist com.adobePDFSettings.plist

Pritisnite "Cmd-PgUp" za povratak u mapu Knjižnice. Pronađite mapu "Korisnici" i dvaput je kliknite da biste je otvorili. Pronađite mapu koja prikazuje vaše korisničko ime i dvaput je kliknite.

Pronađite mapu "Preferences" u svojoj korisničkoj mapi. Odaberite i izbrišite sljedeće datoteke:

com.adobe.Acrobat.Pro.plist com.adobe.Acrobat.Pro_ppc_8.0.plist com.adobe.Acrobat.80.sh.plist

Savjeti

Ako se vaša instalacija programa Acrobat 8 ​​i dalje ponaša loše nakon što prebacite njegove postavke u otpad, pokrenite program Acrobat Uninstaller, uklonite i ponovo instalirajte softver. Program za deinstalaciju pojavljuje se u mapi Acrobat unutar mape Applications.

Nakon što izbrišete njegove postavke, Acrobat ih obnavlja sljedeći put kada pokrenete aplikaciju.

Odvojite vrijeme za resetiranje postavki nakon što ih izbrišete.

Upozorenja

Ne brišite svoje postavke dok je Acrobat pokrenut. Prvo zatvorite aplikaciju.