Kako prilagoditi svoju pozdravnu poruku FeedBurnera u WordPressu

FeedBurner vam omogućuje da svoje kupce informirate o ažuriranjima vašeg bloga. Većina ljudi pretplaćuje se na sažetke putem RSS čitača, ali neki radije primaju ažuriranja e-poštom. Kao zaštitu od neželjene pošte, FeedBurner zahtijeva od svakog korisnika koji se prijavi e-poštom da klikne na vezu za aktivaciju. Ova veza dolazi s porukom koju možete prilagoditi. To vam daje izvrsnu priliku da stupite u kontakt sa svojim kupcima, obavijestite ih o posebnim ponudama ili jednostavno dodate osobniji pečat svojoj komunikaciji.

Prijavite se na FeedBurner na Feedburner.google.com (puna veza u Resursima). Kliknite naslov feeda svog WordPress bloga, a zatim na glavnom izborniku na vrhu zaslona kliknite "Objavi". Kliknite "Pretplate na e-poštu" ispod zaglavlja "Usluge" s lijeve strane, a zatim kopirajte kôd iz velikog tekstualnog okvira na sredini zaslona.

Otvorite novu karticu preglednika i prijavite se kao administrator na svoj WordPress račun. Kliknite "Izgled" na izborniku s lijeve strane, a zatim kliknite "Uređivač". Kliknite datoteku kojoj želite dodati okvir za prijavu - na primjer, da biste je stavili na početnu stranicu, odaberite "index.php". Zalijepite kod u datoteku na mjesto na koje želite da ide veza za prijavu.

Vratite se na karticu FeedBurner. Kliknite "Postavke komunikacije" na izborniku s lijeve strane i uredite opcije kako vam odgovara. Možete promijeniti adresu e-pošte svojih ažuriranja, poslati temu dobrodošlice i promijeniti glavnu poruku dobrodošlice. Kliknite "Spremi" kada završite.

Kliknite "Branding e-pošte" s popisa s lijeve strane. Na ovom zaslonu možete uređivati ​​font, veličinu fonta, boju teksta i boju pozadine e-pošte. Pregled vaših promjena pojavit će se na dnu zaslona. Kada budete zadovoljni izgledom e-pošte, kliknite "Spremi".

Savjeti

Provjerite je li e-adresa dobrodošlice u skladu sa stilom i imidžom vaše marke.