Kako besplatno dodati glazbu u MP3 uređaj

MP3 playeri ne dolaze samo s glazbom koja je već sadržana na njihovim unutarnjim tvrdim diskovima. Češće će se tvrdi disk na MP3 uređaju potpuno isprazniti i morat ćete sami dodavati glazbu na svoj uređaj. Srećom, ovaj je postupak besplatan. Vaš će MP3 uređaj imati određeni program povezan s njim koji možete koristiti za dodavanje glazbe na uređaj koja vas neće koštati dodatnog novca.

Korak 1

Na računalo instalirajte softver potreban za dodavanje glazbe u MP3 uređaj. Na primjer, ako imate Apple iPod, morat ćete preuzeti i instalirati iTunes softver s Appleovog web mjesta (pogledajte Reference). Sve druge marke MP3 playera isporučuju se s diskovima koji se koriste za instalaciju softvera. Jednostavno umetnite disk u svoje računalo i kliknite gumb "Instaliraj" na monitoru.

Korak 2

Otvorite softver koji se koristi za dodavanje glazbe na vaš MP3 uređaj koji ste instalirali u 1. koraku.

3. korak

Kliknite "Datoteka", a zatim "Dodaj datoteku". Pomoću ovog dijaloškog okvira dodajte glazbu s tvrdog diska računala u "Medijsku knjižnicu" vašeg programa. Ova je knjižnica samo zbirka audio datoteka koje možete reproducirati ili prenijeti na svoj MP3 uređaj.

4. korak

Spojite svoj MP3 uređaj na računalo. To se postiže spajanjem kabela za prijenos podataka koji ste dobili s MP3 uređajem na MP3 uređaj i na USB priključak na kućištu računala. Možete koristiti bilo koji USB priključak na kućištu računala koji nije zauzet drugim uređajem ili kabelom.

Kliknite gumb "Sync" u programu koji se koristi za dodavanje glazbe na vaš MP3 uređaj. Ovo će prenijeti sve pjesme navedene u vašoj "Medijskoj knjižnici" na unutarnji tvrdi disk vašeg MP3 playera. Zatim možete reproducirati pjesme koje ste upravo dodali u svoj MP3 uređaj pomoću kontrola na prednjoj strani samog uređaja.