Kako dodati sliku na moj potpis e-pošte u Thunderbirdu

Ne morate biti HTML stručnjak da biste slali bogate, uvjerljive e-poruke koje izazivaju pozornost. Kao i Outlook, Mozillin klijent e-pošte Thunderbird daje vam mogućnost korištenja HTML-a za dodavanje oblikovanog teksta i grafike u poruke e-pošte. Također imate mogućnost stvoriti datoteke HTML potpisa koje Thunderbird može koristiti za ugrađivanje prilagođenog potpisa koji kreirate. Prilagođeni potpisi mogu se sastojati od teksta, slika s tvrdog diska ili slika koje se nalaze na Webu.

Korak 1

Pokrenite Thunderbird i stvorite novu poruku.

Korak 2

Kliknite "Opcije", "Format", a zatim "Samo obogaćeni tekst (HTML)". Kliknite "Umetni" i odaberite "Slika" za prikaz prozora Svojstva slike.

3. korak

Kliknite "Odaberi datoteku" za prikaz datoteka i mapa na računalu. Dvaput kliknite sliku koju želite koristiti kao potpis, a zatim kliknite "U redu". Thunderbird ga prikazuje u uređivaču skladbi. Upišite neobavezni tekst iznad ili ispod slike ako želite da se i on pojavi u potpisu.

4. korak

Kliknite "Datoteka", a zatim "Spremi kao", a zatim odaberite "Datoteka". U tekstno polje "Naziv datoteke" unesite ime koje želite nazvati datotekom i kliknite "Spremi".

Korak 5

Kliknite "Alati", odaberite "Postavke računa" i kliknite naziv računa kojim želite upravljati. Stavite kvačicu u "Priloži potpis iz datoteke" i kliknite "Odaberi" za prikaz prozora za odabir datoteke.

Pronađite datoteku koju ste spremili i dvaput je kliknite. Kliknite "U redu" da biste spremili promjene. Thunderbird će početi umetati vaš potpis slike u sve nove poruke koje stvorite.