Kako dodati drugi Gmail račun na moje Google račune

Gmail vam pruža mogućnost dodavanja drugog računa e-pošte na vaš Google račun za provjeru poruka e-pošte s više adresa ili za pružanje pristupa nekome drugom vašem računu e-pošte i slanje i primanje e-pošte u vaše ime. Nakon što dodate nove račune, dopuštenja uvijek možete ukloniti kasnije pristupom kartici Računi u odjeljku Postavke Gmaila. Treća opcija uključuje omogućavanje prijave na više računa kako biste mogli brzo mijenjati Google račune.

Korak 1

Kliknite ikonu zupčanika dok ste prijavljeni na svoj Gmail račun i odaberite opciju "Postavke".

Korak 2

Kliknite karticu "Računi" i odaberite "Dodaj drugu vlastitu adresu e-pošte" u odjeljku Pošaljite poštu kao.

3. korak

U polje "Adresa e-pošte" dodajte svoju drugu adresu e-pošte. Provjerite jeste li već registrirali e-adresu koju želite koristiti.

4. korak

Kliknite gumb "Sljedeći korak" i odaberite gumb "Pošalji potvrdu".

Korak 5

Provjerite pristiglu poštu za novo dodani račun i kliknite vezu za potvrdu da biste potvrdili i aktivirali novu adresu e-pošte.

Korak 6

Vratite se na karticu "Računi" na svom Gmail računu i odaberite vezu "Dodaj drugi račun" u odjeljku Odobri pristup svom računu.

Korak 7

U polje Adresa e-pošte dodajte adresu e-pošte kojoj želite dopustiti pristup vašem računu. Kliknite "Pošalji e-poštu za odobrenje pristupa".

Prijavite se na račun nove adrese e-pošte ili pričekajte da primatelj potvrdi pristup klikom na vezu za potvrdu u automatski generiranoj e-pošti.

Prijava s više računa

Korak 1

Prijavite se na jedan od svojih Googleovih proizvoda.

Korak 2

Kliknite svoje ime ili e-adresu na Googleovoj traci izbornika.

3. korak

Na padajućem izborniku kliknite "Dodaj račun".

Unesite adresu e-pošte i lozinku za drugi Google račun i odaberite "Prijavi se". Sada se možete prebacivati ​​između računa tako što ćete kliknuti svoje ime ili e-adresu na traci izbornika i odabrati račun koji želite koristiti.