Kako čitati WhatsApp poruke bez otvaranja ili prijavljivanja pošiljatelja

U slučaju da tražite način da pročitate WhatsApp poruke, bez da obavijestite pošiljatelja da li ste pročitali poruku ili ne, naći ćete ispod četiri različite metode za čitanje WhatsApp poruka bez otvaranja ili obavještavanja pošiljatelja.

Pročitajte WhatsApp poruke bez otvaranja ili prijavljivanja pošiljatelja

Kao što ste sigurno primijetili, kad god se WhatsApp poruke otvore, pored poruke se pojavljuje plava kvačica koja upućuje pošiljatelju da je primalac poruku vidio ili pročitao.

Ova je postava korisna u većini slučajeva jer omogućuje pošiljateljima da potvrde da se njihove poruke čitaju.

Međutim, ponekad možete imati svoje vlastite razloge da ne želite da određena osoba zna da ste pročitali njegovu poruku. U takvim slučajevima zapravo možete čitati WhatsApp poruke bez otvaranja ili obavještavanja pošiljatelja koristeći bilo koju od sljedećih metoda.

  1. Uključite način rada u zrakoplovu i čitajte poruke
  2. Onemogućite čitanje i čitanje poruka
  3. Koristite "Neviđenu aplikaciju"
  4. Upotrijebite "Plavi krpelj, posljednja viđena skrivena aplikacija"

1. Uključite način rada u zrakoplovu i čitajte poruke

Jedan od načina za čitanje WhatsApp poruka bez otvaranja aplikacije i slanja potvrda o čitanju je stavljanje telefona u način rada u zrakoplovu i zatim čitanje poruka.

1. Čim dobijete WhatsApp poruku, otvorite Postavke na svom telefonu i uključite Airplane Mode.

2. Nakon što omogućite Airplane Mode, otvorite WhatsApp na svom telefonu i moći ćete čitati WhatsApp poruku bez generiranja tih Plavih oznaka.

3. Nakon čitanja poruke zatvorite WhatsApp dok je način rada u zrakoplovu i dalje uključen.

4. Nakon zatvaranja WhatsApp-a, možete onemogućiti Airplane Mode na svom telefonu.

No provjerite da na telefonu ne otvarate WhatsApp, sve dok zapravo niste spremni odgovoriti na poruku. Otvaranjem WhatsAppa pojavit će se dva plava krpelja pokraj poruke koju ste upravo pročitali izvan mreže.

Iako je ova metoda vrlo jednostavna za uporabu, ona vas sprečava da koristite WhatsApp sve dok niste spremni odgovoriti na poruku ili prenijeti svom kontaktu da ste pročitali njegovu poruku.

Čim otvorite WhatsApp, ta dva plava kvačica pojavit će se pokraj poruke koja upućuju pošiljatelju da je poruka pročitana.

2. Onemogućite potvrde čitanja u WhatsApp-u

Drugi način čitanja WhatsApp poruka bez obavještavanja pošiljatelja je da prvo onemogućite potvrde čitanja na svom WhatsApp računu, a zatim pročitate poruke.

1. Otvorite WhatsApp> dodirnite ikonu od 3 točke koja se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona.

2. Na padajućem izborniku koji se pojavi dodirnite Postavke.

3. Zatim dodirnite Račun> Privatnost.

4. Na zaslonu privatnosti pomaknite se prema dolje i poništite mogućnost Pročitajte potvrde

Nakon što onemogućite Read Recipts, otvorite WhatsApp poruku koju želite pročitati. Budući da su ponovne reakcije čitanja već onemogućene u vašem WhatsApp-u, pošiljatelj neće moći vidjeti jeste li pročitali poruku ili ne.

Nedostatak ove metode je u tome što nećete moći dobiti očitanja od drugih, sve dok su učinjene čitanja onemogućene na vašem WhatsApp računu.

3. Koristite "Neviđenu aplikaciju"

U slučaju da niste zadovoljni s ograničenjima dviju metoda kako su gore razmotrene, možete koristiti aplikaciju pod nazivom "Nevidljivo" za pregled WhatsApp poruka bez otvaranja ili obavijesti pošiljatelja.

1. Otvorite Google Play Store na svom Android telefonu ili tabletu i preuzmite aplikaciju Nevidljivo.

2. Nakon što se aplikacija preuzme, otvorite aplikaciju Nevidljivo na svom Android telefonu.

3. U skočnom prozoru koji se pojavi dodirnite U redu da biste omogućili pristup obavijesti neviđenoj aplikaciji (Pogledajte sliku dolje)

4. Na zaslonu pristupa obavijesti pružite Nevidenoj aplikaciji pristup Obavijestima na svom Android telefonu pomicanjem prekidača pokraj Nevidljivo u položaj UKLJUČENO (vidi sliku dolje).

5. U sljedećem skočnom prozoru koji se pojavi dodirnite opciju Dozvoli.

Od sada će se svaka nova WhatsApp poruka koju primite od kontakata prikazivati ​​u nevidljivoj aplikaciji. To će vam omogućiti da pročitate sve svoje WhatsApp poruke bez generiranja tih plavih kvačica, iako je poruka pročitana u nevidljivoj aplikaciji.

4. Upotrijebite "Plavi krpelj, zadnji put viđeni skriveni program"

Postoji još jedna aplikacija poznata kao "Plavi krpelj, zadnji put viđen skrivač" koja vam omogućuje pregled WhatsApp poruka bez otvaranja ili generiranja tih Plavih čekova, pored pročitanih poruka.

1. Otvorite Google Play trgovinu i preuzmite aplikaciju Blue Tick, Last Seen Hider na svom Android telefonu ili tabletu

2. Nakon što se aplikacija preuzme, otvorite Plavu oznaku, posljednju viđenu skrivenu aplikaciju na svom Android telefonu.

3. Na skočnom prozoru koji se pojavi dodirnite Got It

4. Pri sljedećem skočnom prozoru dodirnite gumb Učinimo to i to će vas odvesti na zaslon pristupa obavijesti na vašem Android uređaju.

5. Na zaslonu Pristup obavijesti omogućite aplikaciji Pristup obavijestima na Android uređaju pomicanjem prekidača pored Plavog anonimnog čitača čarapa u položaj UKLJUČENO (vidi sliku dolje).

6. U skočnom prozoru koji se pojavi dodirnite opciju Dozvoli.

Nakon toga sve će se vaše WhatsApp poruke pojavljivati ​​u aplikaciji i moći ćete ih čitati bez generiranja tih plavih kvačica.

Također ćete moći odgovarati na WhatsApp poruke iz aplikacije (bez otvaranja WhatsApp-a) - Međutim, ako odgovorite na poruku, pojavljuju se plavi krpelji.