Kako Verizon prepaid djeluje?

Pretplaćeni planovi Verizon omogućuju vam kupnju telefonske usluge bez ugovora ili mjesečnog računa. Jednom kada kupite telefon i odaberete svoj plan usluge, novac stavljate na račun Verizon, koji djeluje kao zbirka od koje se odbijaju naknade. Svaki put kad telefonirate ili pošaljete tekstnu poruku, s vašeg se računa oduzima naknada, do maksimalnog broja poziva ili SMS-ova dopuštenih vašim paketom usluga.

Odabir telefona

Verizon uz pretplatničku uslugu nudi brojne telefonske mogućnosti, uključujući pametne telefone. Prije nego što se možete prijaviti za pretplatničku uslugu, morate kupiti jedan od ovih pretplaćenih telefona. Različiti planovi usluga dostupni su na različitim telefonima, tako da prije kupnje morate odlučiti kakav vam je plan potreban. Na primjer, neograničeni podatkovni paketi dostupni su samo na pametnim telefonima. Te telefone možete kupiti na web mjestu tvrtke Verizon ili u maloprodajnoj trgovini Verizon ili drugom licenciranom prodavaču.

Odabir plana

Prije nego što dodate novac na svoj račun Verizon, morate odabrati plan koji opisuje kakve se usluge nude po kojim troškovima. Naknade za pristup, koje su mjesečne ili dnevne naknade za određeni broj minuta i dopuštenja za podatke, razlikuju se ovisno o planu. Ne možete mjesečno upućivati ​​više telefonskih poziva ili slati više tekstualnih poruka nego što dopušta vaš plan, osim ako na račun dodate više novca, ali Verizon nudi mnoge planove koji odgovaraju potrebama većine korisnika, bez obzira koriste li nekoliko minuta ili malo.

Zbrajanje vremena i minuta

Morate kupiti više minuta i vremena prije nego što isteknu. Općenito, što su vaše uplate veće, to je veća količina vremena prije datuma isteka. Na primjer, plaćanja od 15 dolara kupuju samo minute koje vrijede mjesec dana. Veće uplate kupuju minute koje vrijede i dulje od ovoga. Jedan od načina za dodavanje vremena i minuta je plaćanje mjesečne naknade za pristup. Ako ne platite pristupnu naknadu prije nego što istekne, izgubit ćete telefonsku uslugu, a možda ćete izgubiti i svoj telefonski broj. Ako, međutim, potrošite sve svoje mjesečne minute prije isteka mjeseca, možete dodati više novca na svoj račun, što vam omogućuje plaćanje dodatnog vremena iz minute u minutu. Novac možete dodati na svoj račun plaćanjem debitnom ili kreditnom karticom putem interneta ili kupnjom kartica za nadopunu kod ovlaštenih prodavača.

Dnevni planovi

Uz uobičajene mjesečne planove, Verizon nudi i dnevne pretplaćene usluge. Te usluge odbijaju naknade za pristup i minute u danima kada koristite telefon. Za razliku od mjesečnih pretplatničkih paketa, gdje plaćate jednu pristupnu naknadu mjesečno, pristupnu naknadu morate platiti svaki dan kada koristite telefon, plus sve primjenjive minute. Općenito, što je veća vaša naknada za pristup, to su vaše minute jeftinije.