Prolazi li AT&T U-stih telefonskom linijom?

AT&T U-verse stavlja vaš Internet, TV i kućni telefon na jedan račun i jednu uslugu. Također je moguće pojedinačno kupiti bilo koju komponentu putem AT&T. AT&T U-verse prolazi telefonskom linijom za vašu fiksnu uslugu, ali Internet i TV usluge ulaze u vaš dom putem Etherneta ili svjetlovodnih kabela.

AT&T U-stih

AT&T U-verse je općeniti izraz za integriranu uslugu pružanja Interneta, TV-a i govornih usluga koje pruža AT&T u vašem domu. U-verse pruža brzi, bežični internet, digitalnu kabelsku uslugu s HD mogućnostima i uslugu kućnog telefona s sigurnosnom kopijom baterije. Ove su komponente napravljene da funkcioniraju zajedno, ali bilo koju od njih možete i kupiti pojedinačno. Koji ćete kupiti diktira koji je vod potreban u vašem domu kako bi komponenta pravilno funkcionirala.

Internet

Brzi, bežični internet dolazi u vaš dom putem Ethernet kabela. Ova komponenta sustava ne koristi vašu telefonsku liniju jer tvrtka ne može ponuditi brzu vezu samo putem vaše telefonske linije. Troškovi usluge povećavaju se kako se brzina vašeg interneta povećava, što omogućuje brže brzine preuzimanja i prijenosa. Da biste koristili ovu uslugu, u vašem domu mora biti instaliran Ethernet.

Digitalna TV

AT&T U-verse koristi optičke kablove kad je to moguće za povezivanje vašeg televizora s njihovom kabelskom uslugom. Na vaš je TV povezan standardni prijemnik ili prijemnik s omogućenim DVR-om, oboje s mogućnostima visoke razlučivosti (HD). Ovaj vam sustav također omogućuje planiranje emisija koje želite snimati, čak i sa svog telefona ili računala. Što više HD i premium emisija želite, to će vaša usluga više koštati.

Glas

Prolazi li AT&T U-stih telefonskom linijom?

AT&T vam omogućuje kupnju fiksnih usluga koje koriste postojeću telefonsku liniju u vašem domu. Ne morate mijenjati svoj trenutni telefonski broj ili čak kupiti nove uređaje. Osim standardnih telefonskih značajki poziva na čekanju, ID-a pozivatelja, trosmjernog pozivanja i glasovnih poruka, AT & T-ova telefonska usluga dolazi s rezervnom baterijom i opremljena je Enhanced 911. Dostupna je profesionalna instalacija, ali možete i instalirati sustav sami uštedjeti na troškovima.