Kako pretvoriti MP3 u WMA u Media Playeru

Datoteke Windows Media Audio (WMA) datoteke su specifične za Microsoft posebno prikladne za njegov standardni Windows Media Player. Možda imate brojne MP3 datoteke koje želite pretvoriti u WMA pomoću Windows Media Player. Međutim, WMP ne dopušta pretvaranje vaše glazbe u njegovu biblioteku. Da biste svoje MP3-ove pretvorili u WMA-ove u programu Windows Media Player, prvo morate narezati željenu glazbu na CD, promijeniti postavke uvoza za WMP, a zatim ponovo uvesti CD natrag u uređaj za reprodukciju.

Snimanje CD-a u WMP-u

Korak 1

Ažurirajte na najnoviju verziju programa Windows Media Player (pogledajte Resursi) i pokrenite program.

Korak 2

Kliknite karticu ploče "Biblioteka" i odaberite opciju padajućeg izbornika "Popis izgaranja".

3. korak

Ručno povucite i ispustite željene MP3 datoteke s ploče "Sadržaj" vaše biblioteke na ploču "Popis snimanja".

4. korak

U računalo umetnite prazan CD. Ako je na vašem popisu pjesama previše pjesama i zauzimaju više prostora nego što je dostupno na vašem CD-u, uklonite pjesme tako što ćete ih istaknuti i pritisnuti "Ukloni s popisa".

Kliknite gumb "Start Burn" - provjerite je li odabran "Audio CD". Pričekajte da vaš CD dovrši izgaranje.

MP3 na WMA

Korak 1

Idite na glavni zaslon WMP-a. Odaberite "Options" u izborniku "Tools" i kliknite karticu "Rip Music".

Korak 2

Odaberite jednu od postavki "Windows Media Audio" s padajućeg izbornika formata kopiranja. Prilagodite kvalitetu pomoću klizača pri dnu zaslona i kliknite "U redu".

Ponovo umetnite svoj novoizgoreni CD u računalo. Odaberite "Kopiraj glazbeni CD koristeći Windows Media Player" kada to Windows Windows zatraži i kliknite "U redu". Ako se ovaj izbornik ne pojavi, jednostavno kliknite karticu "Rip Music" na glavnom zaslonu WMP-a.