Najbolji načini za pronalaženje skrivenog uređaja za reprodukciju glazbe na Tumblr

Usluga društvenih blogova Tumblr ima izvorni audio uređaj i podržava mnoge glazbene playere drugih programera, ali oni se mogu sukobiti s vašom temom ako ih posjetitelji mogu vidjeti. Da bi sve izgledalo kako treba, možete sakriti glazbeni uređaj na svojoj Tumblr stranici podešavanjem njegove boje ili veličine. Za najbolje rezultate držite se audio uređaja koji koriste pjesme s glazbenih usluga, umjesto onih koji reproduciraju animiranu grafiku ili videozapise.

Svirači glazbe

Da biste sakrili glazbeni uređaj, prvo se morate prijaviti za glazbenu uslugu koja ima ugrađenu značajku i radi s Tumblrom. Glazbeni programi kao što su Billy, Hypster i SCM Music Player (veze u Resursima) pružaju vam HTML kôd koji možete ugraditi u kôd teme Tumblr. HTML će sadržavati opcije za postavljanje boje ili veličine, koje su potrebne kako biste mogli sakriti uređaj za reprodukciju. Tumblr-ov zadani audio player također ima opcije boja koje vam pomažu sakriti ga od pogleda.

Promjene u boji

U HTML kodu za svoju temu Tumblr možete prilagoditi boju nekih glazbenih playera. Za zadani player Tumblra možete ga postaviti na jednu od tri sheme boja koje će se uklopiti u pozadinu iste boje promjenom koda u (bez navodnika): "{AudioPlayerBlack}," "{AudioPlayerWhite}" ili " {AudioPlayerGrey}. " U zadanom uređaju za reprodukciju i audio playeri treće strane mogu također prilagoditi boju u redovima koji sadrže “var color =” FFFFFF ”i“ var player = tumblr_api_read ['posts'] [0] ['audio-player']. Replace ("boja = FFFFFF", "boja =" + boja). " Za njih ćete htjeti promijeniti "FFFFFF" u šesteroznamenkasti heksadecimalni broj boje koju želite koristiti. Na primjer, crna je "000000".

Smanjivanje veličine

Glazbeni playeri treće strane daju vam ugradivi kôd koji ima prilagodljivu širinu i visinu. Širinu i visinu možete postaviti na jedan piksel podešavanjem broja u atributu širine i visine; čitati će kao nešto poput „širina: 1px; visina: 1 piksela; " ili “width =“ 1 ”height =“ 1 ”. Zbog toga će glazbeni uređaj biti premalen da bi ga itko mogao vidjeti na vašem zaslonu. Prilagodite granicu playera istim mjerenjima od jednog piksela. Ne postavljajte širinu i visinu na nulu jer to krši uvjete pružanja usluge za neke igrače.

Izbjegavajte video mogućnosti

Neki glazbeni playeri koriste YouTube URL-ove kao izvor glazbe i pružaju vam način da sakrijete čitav player. Ne koristite nijedno od ovih, jer krše YouTubeove uvjete pružanja usluge ne prikazivanjem videozapisa; možete upasti u nevolje i potencijalno izgubiti svoj Tumblr blog ako se prijavi ovo kršenje. Većina video uređaja zahtijeva da imate vidljivi video uređaj, pa je najbolje izbjegavati upotrebu skrivenih glazbenih playera koji za svoju glazbu koriste video datoteke.