Kako ne imati fotosetove na Tumblru

Kada objavite fotografiju na Tumblru, platforma za objavljivanje web mjesta automatski stvara galeriju vaših fotografija u vašem postu. Tumblr ovu vrstu galerije slika naziva "fotosetom". Tumblr grupira sve vaše fotografije u galeriji minijatura u vašem postu, a posjetitelji mogu kliknuti bilo koju od sličica da bi se kretali i pregledavali sve vaše slike u vrtuljku skočnih slika. Ako umjesto toga želite objaviti nekoliko pojedinačnih fotografija na svom blogu, a da ih ne grupirate u skup fotografija, morate ih zasebno prenijeti u svoj post pomoću uređivača postova.

Prijavite se na svoj Tumblr račun i kliknite gumb "Tekst" da biste pokrenuli uređivač posta za tekstualni post. Također možete pokrenuti citat, poveznicu, audio ili video post.

Dodajte tekstualni sadržaj u svoj post po želji. Ako ste umjesto teksta postavili citat, vezu, audio ili video zapis, umetnite taj sadržaj u odgovarajuća polja po želji.

Kliknite ikonu kamere u izborniku uređivača postova, potražite prvu slikovnu datoteku koju želite prenijeti, a zatim dvokliknite datoteku slike da biste je prenijeli na svoj Tumblr. Slika se također automatski umeće u vaš post.

Upišite bilo koji tekstualni sadržaj koji želite nakon slike izravno u obrazac za objavljivanje.

Pritisnite "Enter", ponovite postupak dodavanja svake slike u post, a zatim kliknite gumb "Objavi" da biste objavili post na svom blogu.

Savjeti

Ovom metodom u post možete dodati neograničen broj slika, za razliku od ograničenja od 10 slika u fotosetu. Također možete dodati tekst i oblikovanje između svake slike po želji.

Tumblr omogućuje prijenos bilo koje slike u JPG / JPEG, GIF, BMP i PNG formatu.

Upozorenja

Tumblr ograničava veličinu datoteke svake učitane fotografije na 10 MB. Slika ne može biti veća od 1280 piksela i široka 1920 piksela. Jedina iznimka su animirani GIF-ovi, koji ne mogu biti veći od 1 MB u veličini datoteke i široki do 500 piksela.