Kako povećati brzinu Verizon FIOS-a

Verizonova FIOS optička internetska usluga prodaje se u više paketa brzine. Paketi brzine kreću se od 15 Mbps nizvodno s 5 Mbps uzvodno, do 150 Mbps prema dolje i 35 Mbps prema gore. Spore internetske veze mogu biti povezane s odabirom pogrešne vrste paketa brzine za internetske programe koje koristite, netočnim postavkama na računalu i drugim problemima. Te se vrste problema mogu ispraviti.

Korak 1

Ponovno pokrenite računalo i FIOS modem ako su brzine interneta male. Zatim optimizirajte brzinu FIOS-a pokretanjem alata Verizon Speed ​​Optimizer na svakom računalu koje koristite za pristup Internetu. Postavke veličine paketa TCP / IP i MTU prilagodit će se za FIOS. Alat možete preuzeti s web stranice Verizon FIOS. Pokrenite ga i slijedite upute.

Korak 2

Kupite antivirusni i anti-špijunski softver i redovito ih pokrećite ako i dalje imate spor FIOS Internet. Podmukli programi mogu se pokretati u pozadini na računalima i svinjskim resursima. Antivirusni i anti-špijunski softver pronalaze te programe i uklanjaju ih, oslobađajući tako resurse.

Obratite se tvrtki Verizon i provjerite jeste li kupili ispravan paket brzine za svoju upotrebu ako i dalje imate problema. 15/5 bi trebao biti u redu za provjeru e-pošte i surfanje webom. Preuzimanje medija također bi trebalo biti relativno brzo na 15/5. Verizon preporučuje nadogradnju na 25/25 ako emitirate televiziju; i nadogradnju na 50/20 ako izvodite igre, imate nekoliko ljudi na mreži odjednom i želite vidjeti brza preuzimanja filmova visoke razlučivosti. 150/35 preporučuje se onima kojima je bilo koji drugi plan prespor.