Kako obrisati arhivirane predmete na Kindleu

Kindle vam omogućuje čitanje najnovijih knjiga, časopisa i novina bez obzira jeste li kod kuće ili putujete zbog posla ili odmora. Ako ste pročitali knjigu ili neki drugi predmet i više vam ne treba, možete ga izbrisati s Kindle-a. Izbrisani predmeti nestaju s Kindlea, ali ostaju u arhivi Kindle Library na Amazon.com. To vam omogućuje vraćanje predmeta na Kindle ako ga želite ponovno pročitati. Ako znate da nikada nećete koristiti neku stavku, trajno je izbrišite brisanjem iz arhive Kindle Library.

Uklonite predmet s Kindle-a

Korak 1

Pritisnite gumb "Početna" za otvaranje početnog zaslona Kindle-a.

Korak 2

Pritisnite "5-smjerni regulator" da biste podcrtali stavku koju želite izbrisati.

Pritisnite lijevo na upravljaču i odaberite "Ukloni s uređaja". Pritisnite gore ili dolje na upravljaču da biste izašli iz ovog izbornika ako odlučite ne brisati stavku.

Izbriši arhivirane stavke

Korak 1

Idite na početnu stranicu Amazon.com (pogledajte Resursi) i odaberite "Prijava" na vrhu stranice.

Korak 2

Unesite adresu e-pošte i lozinku za svoj račun Amazon.com. Odaberite "Prijavi se pomoću našeg sigurnog poslužitelja".

3. korak

Postavite pokazivač na "Vaš račun" i odaberite "Upravljajte svojim Kindlom" da biste otvorili knjižnicu Kindle.

4. korak

Pronađite stavku koju želite izbrisati u knjižnici Kindle. Zadani prikaz prikazuje sav vaš sadržaj Kindle. Odaberite padajući izbornik "Pogled" da biste odabrali filtar, poput knjiga, časopisa ili novina. Ako ne možete pronaći stavku, unesite naslov ili ključne riječi u traku za pretraživanje, a zatim odaberite "Idi".

Odaberite gumb "Radnje" pored stavke koju želite ukloniti i odaberite "Izbriši iz knjižnice" da biste je trajno izbrisali.