Kako poslati letak na Facebook

Korištenje web lokacija na društvenim mrežama, poput Facebooka, zaista može pomoći da se vijest sazna o događajima ili posebnim događajima u vašem mjestu poslovanja. Ako ste stvorili sjajan letak koji želite podijeliti sa svijetom, vrlo je jednostavno objaviti ga na svom Facebook profilu ili stranici. Sve dok osiguravate da je letak u formatu koji će Facebook lako prepoznati, trebali biste ga moći lako objaviti.

Korak 1

Otvorite letak u programu u kojem je stvoren. Na izborniku "Datoteka" odaberite "Izvoz". Iz odabranog izbora odaberite "Spremi kao slikovnu datoteku" ili sličnu funkciju da biste letak spremili u slikovnu datoteku .jpg ili .gif. Jednom kad je spremljena, budite sigurni da je slika manja od 1 gigabajta jer vam Facebook neće dopustiti da je prenesete.

Korak 2

Prijavite se na svoj Facebook profil na računalu unošenjem korisničkog imena i lozinke. Ako želite uputnicu poslati s Facebook poslovne stranice, prijeđite na tu stranicu nakon prijave.

3. korak

Kliknite ikonu "Fotografija" iznad "Što vam je na umu?" ili "Što se događa?" kutija. Odaberite "Prenesi fotografiju s diska".

4. korak

Odaberite datoteku slike letaka iz datoteka i mapa na računalu, a zatim kliknite "Otvori".

Pričekajte da skočni okvir statusa označi da je fotografija prenesena, a zatim unesite ažuriranje statusa da biste opisali letak u "Što vam je na umu?" kutija. Kliknite "Dijeli" da biste ažuriranje i letak poslali u svijet.