Kako zamijeniti bateriju u telefonu Motorola

Motorola stvara široku paletu mobitela za gotovo svakog većeg mobilnog operatera u Sjevernoj Americi, kao i za mnoge druge širom svijeta. Iako se pojedini modeli telefona razlikuju, jedan univerzalni aspekt njihovog dizajna je jednostavno uklanjanje baterije telefona, radi zamjene ili pristupa SIM kartici ili MicroSD memorijskoj kartici. Uklanjanje baterije u Motorola telefonu i umetanje zamjene prilično je jednostavno i traje samo nekoliko sekundi.

Korak 1

Isključite svoj Motorola telefon ako već nije isključen. To je učinjeno kako biste osigurali da ne oštetite bilo koji softver na telefonu ili slučajno resetirate uređaj.

Korak 2

Pritisnite palac na stražnju ploču i kliznite prema gore. Morat ćete upotrijebiti malo sile da otvorite vrata. Kad pukne, pomaknite ploču prema gore i podignite je s telefona otkrivajući bateriju.

3. korak

Polako povlačite mali bijeli jezičak dok baterija ne iskoči iz postavljenog mjesta. Ako nemate bijeli jezičak za izvlačenje, podignite bateriju iz njenog položaja iz jednog od uglova najbližih dnu telefona.

4. korak

Poravnajte novu bateriju s kontaktima baterije unutar telefona i umetnite bateriju.

Vratite poklopac baterije natrag na telefon i uključite telefon da biste dovršili postupak.