Kako igrati Pandoru na iPhoneu putem računala

Pandora za iPhone besplatna je aplikacija koja se može koristiti za reprodukciju streaming glazbe. Iako iPhone ima unutarnji zvučnik, glazba je obično ugodnija kada se reproducira s kvalitetnijih vanjskih zvučnika. Jedna od mogućnosti za to je povezivanje iPhonea s ulazom za ulaz računala ili mikrofonom, što vam omogućuje upotrebu zvučnika računala. Jednom kad se povežete, sve što trebate je konfigurirati nekoliko postavki zvuka na računalu. Pandora može proći kroz cijeli postupak.

Korak 1

Otvorite aplikaciju Pandora na svom iPhoneu, prijavite se na svoj račun ili slijedite upute za stvaranje računa, a zatim odaberite postaju. Glazba će se početi reproducirati putem internih zvučnika vašeg iPhonea. Ako želite, možete pričekati da otvorite Pandora dok se iPhone ne poveže i ne konfigurira s računalom.

Korak 2

Spojite jedan kraj 3,5-milimetarskog zvučnog kabela na priključak za izlaz zvuka na iPhoneu, a drugi kraj na priključak za ulaz računala ili mikrofon. Nije važno koju ćete koristiti; većina prijenosnih računala nema ni ulaz za ulaz.

3. korak

Otvorite izbornik Start na računalu, kliknite "Upravljačka ploča", upišite "zvuk" u traku za pretraživanje, a zatim kliknite "Zvuk" kada se pojavi na popisu rezultata. Otvorite karticu "Snimanje" i kliknite "Line In" ili "Microphone" - koji god port da ste koristili za spajanje 3,5 milimetarskog audio kabela.

Kliknite gumb "Svojstva", otvorite karticu "Razine" i kliknite da biste uključili zvuk priključka ako je trenutno isključen. Kliknite gumb "Primijeni", otvorite karticu "Slušaj", označite potvrdni okvir "Slušaj ovaj uređaj", a zatim kliknite "Primijeni" i "U redu". Zvuk s Pandore na vašem iPhoneu sada će se reproducirati kroz zvučnike računala.