Kako svaki put pokrenuti Chrome na cijelom zaslonu na Macu

Chrome režim preko cijelog zaslona naziva "Presentation Mode", a kada aktivirate ovu opciju, možete vidjeti samo web mjesto koje ste otvorili. Uklanja nered izbornika i ostalih ikona programa, pomažući vam da se usredotočite na sadržaj stranice. Unutar Chromeovih opcija na Macu, nećete pronaći određenu opciju za zadržavanje u cijelom zaslonu tijekom pokretanja. Umjesto toga, možete upotrijebiti opciju "Nastavi tamo gdje sam stao" da svaki put prisilite Chrome da se pokrene u načinu cijelog zaslona.

Korak 1

Postavite preglednik Chrome u način cijelog zaslona klikom na "Pogled" na alatnoj traci Chrome i odabirom "Uđi u način prezentacije" ili pritiskom Command-Shift-F na tipkovnici.

Korak 2

Postavite miš na vrh zaslona kako biste otkrili skrivene kartice i izbornike, a zatim kliknite gumb izbornika Chrome s desne strane adresne trake. Izgleda kao tri vodoravne crte.

3. korak

Pomaknite se prema dolje i odaberite "Postavke".

Pritisnite radio gumbe pored "Nastavi tamo gdje sam stao" i pod naslovom "Pri pokretanju". Ne morate pritisnuti nijedan gumb za spremanje da biste potvrdili svoj izbor, jednostavno nastavite pregledavati.