Kako dobiti neograničene peći na priči o restoranu

"Priča o restoranu" je aplikacijska video igra u kojoj igrač upravlja virtualnim restoranom. U igri su igračeve zadaće kuhati hranu, održavati inventar, opsluživati ​​kupce, kupiti nove predmete za restoran i zaraditi novac kako bi napredovao na razini. Kako se igrači povišavaju, mogu otključati više predmeta, poput štednjaka. Što više štednjaka igrač ima više hrane može poslužiti, a zauzvrat poboljšati restoran. Dostupan je poseban kôd za varanje kako bi igrači mogli otključati peći i dobiti neograničenu zalihu.

Preuzmite Cheat Engine. Cheat Engine je besplatni računalni program koji igračima omogućuje unos cheat kodova kako bi stekli određene povlastice u igri koju igraju.

Otvori igru. Pričekajte da se restoran pojavi. Držite restoran zatvoren skrivajući ulazna vrata u odjeljku s inventarom. Uklanjanjem vrata vaš se restoran automatski zatvara za javnost.

Otvorite i pokrenite program Cheat Engine. Odaberite opciju u igri za Prilagodi. Stavite sve peći koje imate na inventar, ali ostavite jedan štednjak u restoranu.

Upišite broj "1" u traku za skeniranje Cheat Enginea. Pritisnite "Sljedeće skeniranje". Broj 1 predstavlja koliko trenutno imate peći, prema igri, budući da se ostale skrivaju u inventaru. Pojavit će se popis adresa koje predstavljaju šifru štednjaka. Kliknite kod štednjaka koji se pojavi u Cheat Engineu. Povucite štednjak u restoran. Otpustite miša da ostavite štednjak u restoranu. Ukupan broj peći u vašem vlasništvu sada bi trebao čitati dvije.

Upišite broj "2" u traku za skeniranje Cheat Enginea. Pritisnite Sljedeće skeniranje. Popis adresa koji se prikazuje trebao bi sadržavati manje stavki. Ponavljajte ove korake sve dok vam nakon skeniranja ne ostane jedna adresa. Dvaput kliknite mišem na zadnju adresu. Ovim se adresa premješta na dno prozora.

Dvaput kliknite opciju "Vrijednost". Upišite broj "1" u okvir. Potvrdite okvir "Zamrznuto". Sada možete kupiti neograničene peći.