Kako pretvoriti MP3 audio knjigu u format Kindle

Amazon.com surađuje s Audibleom na pružanju sadržaja audio knjiga na Kindle-u; možete pristupiti audio knjigama putem aplikacije Audible na modelima Kindle Fire ili preuzimati sadržaj izravno na svoj uređaj na modelima e-ink Kindle. MP3 format već je kompatibilan s linijom e-čitača Kindle. Nadalje, ne možete stvoriti vlasničke zvučne datoteke (.AA i .AAX) iz MP3 datoteka niti vam trebaju za slušanje MP3 audio knjiga na vašem Kindleu. Ako želite slušati svoje MP3 audio knjige na Kindleu, to možete učiniti pomoću alternativne aplikacije.

Korak 1

Odaberite uređaj za reprodukciju audio knjiga za Kindle Fire. Za MP3 datoteke OverDrive Media Console najpopularnija je metoda za reprodukciju datoteka audio knjiga. Možete razmisliti i o isprobavanju aplikacije Jagamaga Audio knjige (veze u Resursima).

Korak 2

Povežite svoj Kindle s računalom pomoću odgovarajućeg USB kabela. Vaše računalo trebalo bi prepoznati Kindle kao uređaj za masovnu pohranu.

3. korak

Otvorite File Explorer (ili ekvivalentni upravitelj datotekama za vaš operativni sustav, kao što su Finder ili Nautilus) i odaberite montirani pogon Kindle.

4. korak

U drugom prozoru otvorite mapu u koju ste spremili MP3 audio knjige. Odaberite MP3 datoteke koje želite kopirati na svoj Kindle.

Kopirajte MP3 datoteke na svoj Kindle. Da bi Overdrive prepoznao MP3 datoteke, one se moraju dodati u mapu "Zvučni". Ako koristite drugu aplikaciju, poput medija playera, možete dodati MP3 datoteke u mapu "music".