Zašto privitak pošte u Yahoo! Treba li vam toliko vremena za preuzimanje?

Privitci e-pošte za čije se preuzimanje u Yahoo! treba dugo vremena Pošta može biti posljedica jednog ili više razloga, od kojih se neki mogu lako otkloniti, a neki zahtijevaju malo strpljenja. Yahoo! Pošta je prošla nekoliko nadogradnji tijekom godina, stoga započnite rješavati problem s sporim preuzimanjem privitaka tako što ćete osigurati da je na vašem računalu instalirana najnovija verzija.

Šifrirane datoteke

Otvaranje privitka šifrirane datoteke jedno je od problema za koje je poznato da uzrokuje probleme s Yahoo! Mail. Šifrirane datoteke modificiraju se tajnim kodom kako bi se neovlaštenim stranama onemogućio pristup sadržaju datoteke. Yahoo! Mail ne otvara ove vrste privitaka i pokušaji otvaranja mogu se činiti kao da Yahoo! Mailu je potrebno puno vremena da otvori privitak. Obratite se osobi koja je poslala e-poštu i zatražite kopiju koja nije šifrirana.

Preuzimanje JavaScript i preglednika

Jer Yahoo! Mail je aplikacija zasnovana na Javi, za pravilno funkcioniranje potreban joj je JavaScript. Bilo koji Yahoo! Neispravnost pošte, uključujući sporo preuzimanje privitaka, može biti rezultat onemogućavanja JavaScript-a. Provjerite je li ova značajka omogućena provjerom postavki vašeg web preglednika. Postavke preuzimanja vašeg preglednika također mogu predstavljati problem prilikom otvaranja privitka. Pristupite njegovim postavkama provjerite gdje vaš preglednik sprema otvorene privitke. Polako otvaranje privitka može biti situacija u kojoj se datoteka sprema u određenu mapu, umjesto da je otvori Yahoo! Mail.

Softverski sukobi

Prema svojoj web stranici, Yahoo! Neispravnost pošte, koja uključuje sporo brzine preuzimanja, može biti rezultat niza drugih razloga, uključujući sukobe s vatrozidima, antivirusnim softverom i dodacima i dodacima za web preglednik. Onemogućivanje ovih značajki može rezultirati bržim preuzimanjem. Ponovno pokretanje računala ili otvaranje datoteke s drugog računala ili web preglednika može vam pomoći utvrditi leži li problem s otvaranjem privitka na vašem računalu ili na Yahoo! Pošaljite poštu i možda ćete u potpunosti riješiti situaciju.

Ostali uzroci

RAM vašeg računala i veličina datoteke privitka također mogu utjecati na to koliko brzo Yahoo! Mail otvara privitak. Većim datotekama, poput slika visoke razlučivosti i glazbenih datoteka, potrebno je više vremena za preuzimanje nego manjim datotekama, kao što su bilješke i slike niske razlučivosti. RAM vašeg računala, koji pohranjuje kopirane datoteke iz glavne memorije sustava za brži pristup, također može usporiti postupak otvaranja privitaka. Isključite računalo ili ga ponovo pokrenite da biste očistili RAM, što bi trebalo poboljšati brzinu računala i moglo bi vam pomoći da otvorite Yahoo! Prilog pošte brže.