Kako omogućiti ili onemogućiti Hey Siri na Apple Watchu

Apple Watch dolazi s uključenom Hey Siri prema zadanim postavkama, ali možda ste je slučajno onesposobili ili biste zaista željeli onemogućiti Hey Siri. Bez obzira na možda, u nastavku ćete pronaći korake za omogućavanje ili onemogućivanje Hey Siri na vašem Apple Watch-u.

Omogući ili onemogući Hey Siri na Apple Watchu

Kao što je spomenuto gore, Apple Watch dolazi sa "Hey Siri" prema zadanom uključenom. Međutim, neki korisnici slučajno završe onemogućavanje Hey Siri, dok postoje i drugi koji žele onemogućiti "Hey Siri" jer je oni jedva koriste.

Ako je omogućen Hey Siri, više ne morate pritisnuti digitalnu krunu na Apple Watch-u da biste aktivirali Siri, sat možete jednostavno podignuti prema ustima i reći "Hey Siri."

U usporedbi s iPhoneom ili iPadom, Siri bi vam trebao biti korisniji na Apple Watchu, jer vam može pomoći da šaljete poruke ljudima, upućujete pozive, provjerite vrijeme i vrijeme, a da pritom ne morate navigirati na malom zaslonu Apple Watch-a.

Omogućite Hey Siri na Apple Watchu

Slijedite dolje navedene korake da biste na Apple Watchu omogućili Hey Siri. Kao što je gore spomenuto, omogućavanje Hey Siri omogućit će vam da aktivirate Siri na Apple Watchu bez dodirivanja digitalne krune.

1. Kucnite na Postavke, a zatim Općenito.

2. Na zaslonu Općenito dodirnite Siri

3. Na sljedećem zaslonu uključite Hey Siri opciju pomicanjem klizača u položaj ON (pogledajte sliku dolje)

Aktivirajte Hey Siri na Apple Watchu

Aktiviranje Hey Siri na Apple Watchu malo je drugačije od aktiviranja značajke na vašem iPhoneu. Općenito, možete koristiti sljedeća dva načina za Aktiviranje Hey Siri na Apple Watch-u.

1. Podignite zglob - Da biste aktivirali Siri, jednostavno podignite zglob blizu usta i recite Hej Siri, nakon čega slijedi sve što Siri želite učiniti.

2. Kucnite na sat - Drugi način aktiviranja Siri je dodirnuti zaslon vašeg Apple Watch-a, a zatim reći Hey Siri, nakon čega slijedi vaša naredba.

Onemogućite Hey Siri na Apple Watchu

Ako vam se ne sviđa značajka Hey Siri na Apple Watch-u, tada je možete lako onesposobiti slijedeći korake u nastavku.

1. Kucnite na Postavke, a zatim Općenito.

2. Na zaslonu općenito dodirnite Siri.

3. Na sljedećem zaslonu isključite Hey Siri pomicanjem klizača u položaj OFF (Iz zeleno u bijelo)