Kako zaustaviti Yahooova osobna upozorenja?

Yahoo! Alerts je besplatna usluga koju pruža Yahoo! koji će vam pomoći da budete u toku s omiljenim temama na mreži. Yahoo! omogućuje vam stvaranje upozorenja za teme, određene web stranice ili ključne riječi i obavještava vas kada se nove informacije o tim temama objavljuju na mreži; morate imati Yahoo! račun za stvaranje Yahoo! Upozorenja. Možete konfigurirati Yahoo! Upozorenja s vašeg mobilnog telefona, e-pošte ili Yahoo! Messenger račun. Yahoo! možete upravljati, uređivati, isključivati ​​i brisati. račune putem vašeg Yahoo! profil na mreži.

Prijava u vaš Yahoo! Računi

Da biste pristupili svom Yahoo! Upozorenja, morate se prijaviti na svoj Yahoo! račun putem Yahoovog web mjesta. Kliknite vezu s vašim imenom u gornjem desnom kutu za pristup izborniku računa. Odaberite "Informacije o računu" da biste otvorili svoj osobni profil i postavke.

Pronalaženje upozorenja

Vaš Yahoo! Stranica s postavkama računa je mjesto na kojem možete upravljati i uređivati ​​sve aspekte svog Yahoo! račun. Pomaknite se na dno stranice do naslova "Obavijesti i pretplate". Kliknite vezu "Postavi Yahoo! upozorenja" da biste upravljali svojim Yahoo! Upozorenja. Odaberite karticu "Moja upozorenja" da biste uredili svoj Yahoo! Upozorenja. Yahoo! možete upravljati, uređivati, isključiti ili izbrisati. Upozorenja putem ploče "Moja upozorenja".

Isključivanje upozorenja

Kliknite zeleni gumb "Uključeno" da biste isključili aktivno upozorenje. Upozorenje ćete prestati primati u svojoj e-pošti ili na mobilnom telefonu, ali upozorenje će ostati na vašem Yahoo! račun u slučaju da ga želite ponovno uključiti. Da biste okrenuli sav Yahoo! Upozorenja isključena, pomaknite se na dno popisa upozorenja do "Uključi sva upozorenja" i kliknite vezu "Isključeno". Upozorenja s gumbom "Isključeno" pored njih već su isključena. Korištenje značajke "Uključivanje / isključivanje" korisno je ako samo želite privremeno zaustaviti Yahoo! upozorenja.

Brisanje upozorenja

Kliknite ikonu sive kante za smeće da biste trajno izbrisali upozorenje. Yahoo! dat će vam upit za potvrdu; kliknite gumb "Da, izbriši". Upozorenje će biti potpuno uklonjeno s vašeg Yahoo! Popis upozorenja. Kada izbrišete upozorenje, ne postoji način da ga oporavite. Međutim, uvijek ga možete besplatno izraditi ponovo. Yahoo! omogućuje vam stvaranje neograničenog broja upozorenja.