Kako postići da se iPad prikaže na računalu

Vaš je iPad napravljen da se prikazuje kao uređaj u iTunesu, tako da možete upravljati aplikacijama, prenositi medije i komunicirati s tabletom. Ponekad problem s iTunesom, računalom ili iPadom sprječava računalo da registrira da je tablet povezan kao iOS uređaj u iTunes. Ako se ti problemi pojave, može se prikazati kao kamera ili se uopće ne prikazivati. Prije nego što iPad priključite na računalo, iPad se treba napuniti iz AC adaptera i kabela za punjenje koji ste dobili s uređajem.

Korak 1

Pokrenite iTunes. Nakon otvaranja programa kliknite "Pomoć", a zatim "Provjeri ima li ažuriranja". Odaberite opciju za ažuriranje vaše kopije iTunesa ako se pronađe ažuriranje. Zastarjela inačica iTunesa može spriječiti vaše računalo da pravilno registrira vaš iPad. Ponovno pokrenite računalo nakon uspješnog ažuriranja iTunesa, a zatim ponovo pokrenite iTunes.

Korak 2

Pritisnite i držite gumb "Spavanje / buđenje" na iPadu, a zatim gurnite crvenu strelicu preko klizača da isključite iPad. Ponovno pritisnite i držite gumb "Sleep / Wake" da biste ga ponovno uključili.

3. korak

Priključite USB kabel za punjenje u kompatibilni iPad priključak, a zatim drugi kraj u otvoreni USB utor na računalu. IPad bi trebao biti povezan izravno s računalom, a ne s perifernim uređajem ili USB čvorištem.

Kliknite "iPad" u odjeljku "Uređaji" da biste upravljali iPadom i dijelili datoteke između njega i računala.