Kako obrisati tuđe postove na Facebooku

Facebook je najveća web lokacija za članstvo na svijetu i može se pohvaliti s više od milijardu aktivnih korisnika. Slijedom toga, mnogi ljudi koje poznajete u stvarnom životu vjerojatno su i vaši prijatelji na Facebooku. Kao što prijatelji uskaču i doprinose grupnim razgovorima u stvarnom životu, tako bi mogli i u internetskim raspravama. Ponekad, međutim, prijatelj može objaviti nešto što smatrate neprikladnim. Bila to objava na Facebook Timelineu ili komentar na ažuriranje statusa ili fotografiju, možete izbrisati komentare ili objave za koje ne želite da ih drugi vide - sve dok su bili postavljeni na vašem profilu.

Uklanjanje postova s ​​vaše vremenske trake

Korak 1

Idite na početnu stranicu Facebooka i prijavite se na svoj račun. Kliknite ime profila na vrhu stranice da biste prikazali vremensku traku.

Korak 2

Pomaknite se dolje do sadržaja ili ažuriranja statusa koje je objavio vaš Facebook prijatelj. Pregledajte poruku o ažuriranju sadržaja ili statusa kako biste utvrdili je li prikladna i želite li je ostaviti na vremenskoj traci.

3. korak

Postavite kursor miša u gornji desni kut okvira sa sadržajem ažuriranja statusa ili posta koji želite izbrisati. Kada postavljate pokazivač miša, jednostavan način da ga osigurate da ga postavite na pravo mjesto u okviru za sadržaj je da prvo zadržite pokazivač iznad imena profila prijatelja na Facebooku, a zatim pomaknete miš u desni kut. Jednom kada postavite pokazivač u gornji desni kut okvira sa sadržajem, na zaslonu će se pojaviti mali "x" s oznakom "Remove".

Kliknite "x" u kutu okvira za sadržaj, a zatim kliknite "Delete" u malom skočnom okviru. Ponovno kliknite "Izbriši" u okviru za potvrdu koji se prikazuje na zaslonu. Facebook briše objavu s vaše vremenske trake.

Izbriši komentare na postovima

Korak 1

Prijavite se na svoj Facebook račun i kliknite ime profila na vrhu stranice.

Korak 2

Pomaknite se dolje do ažuriranja statusa, slike ili drugog sadržaja na vašoj vremenskoj traci s nepoželjnim komentarom.

Postavite kursor miša u gornji desni kut okvira za poruku s komentarom koji želite izbrisati. Kliknite mali "x" s oznakom "Ukloni". Facebook automatski uklanja komentar.